Kevin

Det händer så otroligt mycket kring Kevin nu. Efter en vecka på dagis så har han blivit bestämd, visar sitt missnöje på ett annat sätt än innan och han visar sin ilska med hela kroppen. Men han är go han. Min lille gosse.

Hade utv.samtal för tjejerna i fredags. Fröken sa att Linnea är en väldigt snäll och glad tjej som alltid får vara mä å leka. Olivia är också en snäll tjej, men också väldigt stark. Hon drar sina vänner på cyklar bakom sin egna.

Jag har jobbat helgen å är helt slut.

Overnout. Mami








Kevin 1 år!

Finns inga ord hur mycket jag älskar denna grabben! Bildbomb!!!


















Overnout. Mami

Exakt ett år sen

Var jag hemma hos mamma och pappa och värkarna hade precis börjat. Det var från 18 till 04:38 som vi jobbade med att få ut världens bästa kille! Lilla Kevin, imorgon är han ett år! Helt magiskt vad som har hänt på ett år, ska bildbomba med bilder från året imorgon ❤️

Idag fyller min älskling år, stort grattis till dig!❤️.

Blev inget tvättande i måndags pga att tvättmedlet var borta. Puts väck. Min vän Malin var här idag och köpte mä sig tvättmedel så vi har tvättat jag och barnen, vi har vikt och vi har packat upp. Vi är så duktiga!

Jag har suttit och sträckkollat på "En resa för livet". Alla borde se den dokumentären. Det gör ont i mig att se att barn har de så hemskt, inte ett barn förtjänar att ha det som dom. Så hemskt. Nått fint som kommit ur detta är de fina låtarna som artisterna gjort!

Overnout. Mami

Måndag!

Näst sista veckan som de inte går heltid på dagis. Å denna underbara måndagsförmiddag startar vi med tvättning, jag och alla 3 barnen skall tvättA, i tvättstugan. Men det blir nog bra.

Försöker smygstarta med lchf också. Mycket svårt eftersom jag blir så dåsig. Men gör ett nytt försök. 

Kevin har fått nya kläder, 3 mjukbrallor, 1 par chinor, 3 långörmade t-shirts, 2 piké t-shirts och en munkjacka. Han är emellan stl 80 och 86 nu. Vilket gör att kläderba är lite stora, men det e bra för han krymper ju inte direkt. 

Idag är han grön. Igår var han blå. Gingers passar väldigt bra i grönt! 

Nu ska vi sortera tvätt sedan ta oss an köket! 

Overnout. Mami

Lyx helg!

I helgen har vi varit iväg hos släktingar i värmland. De var snö, även om de var blötsnö. Vi åkte snöskoter och åt god älg hela helgen! Å umgåts med människor man bara tycker om! Syrran med familj var där också! 







I veckan fyller Kevin 1 år!!! Jisses vad tiden går fort och jag sitter här och tänker på hur tjock jag var för ett år sedan och hade en knodd på 4500g i magen. Jag saknar tiden med graviditet och spädis men är så lycklig över att de faktiskt inte är några bebisar kvar! 

Jag har blivit tokig i träleksaker. Inga som plingar och plongar utan som faktiskt kräver liiite motorik, så dessa får Kevin på sin 1 års dag!

Overnout. Mami


Gåträning

Gåträningen utomhus går prima ballerina. Han knallar på. Idag var de massa barn ute på gården från den andra småbarnsavdelningen och han var JÄTTEnyfiken å ville inte gå därifrån.. Jättekul! Tror han kommer trivas bland barn i sin egna höjd. Fanns två till som precis fyllt ett så nu blir dom ett gäng om tre. 

Kevin stark!!!


Overnout. Mami

SOS barnbyar

Kollade på det igår på tv4 och fy så hemskt många barn har det i världen. Det vet man ju, att överallt finns det hemskheter kring barn, även här i Sverige. Ibland är det nyttigt att få se det på tv även fast man inte är där så kan i alla fall jag känna hemska känslor. Jag behöver se lite sånna saker ibland för att faktiskt förstå att mina problem är små i världen men stora hemma.

Vi skakar rumpa jag och Kevin innan middagsvilan. 

Overnout. Mami

Träning

För Kevins del alltså. Han börjar förskolan, eller dagis som vi säger här hemma, om ett par veckor. Så nu tränar vi minsann. Vi tränar haklapp, äta själv ( den delen är inte min favvo men alla måste göra den), vi tränar gå ute i tjocka kläder och klumpiga skor och vi tränar lego. Lego älskar han, packa i legolådan å packa ur, packa lego i toan å stå å stirra, packa lego i bestickslådan och packa ur. Han har ju gått i lite över en månad nu, och springer inomhus. Men när overall å vinterstövlar kommer på blir de som att han tar sina första steg igen, men vi övar!

Linnéa har blivit 5 år och är "såååååå stor!" Kan allt, vet allt, min lilla stjärna!!! 








Overnout. Mami