Helt död såklart!

Somnar man runt halv fyra så är man helt död dagen efter såklart. Sov medan barnen var på dagis men de hjälpte ju inte. Erik är iväg i lysekil å packar de sista. Kommer väl hem runt halvsex kan jag tänka mig :) två timmar sen kan ja sova lite mera.
-
Inga känningar alls i magen mer än att Kevin rör sig. Bf på tisdag å onsdag har jag ett bm besök. Jag tänker inte gå över tiden med den här grabben! Vägde Olivia 4755 å föddes på bf så kommer jag inte gå över tiden med den här herrn! De ska gudarna veta!
-
Imorgon är de flytt. Skall bli så kuuuul! Fruktansvärt kul! Barnen längtar oxå!!! :D känns så rätt denna gången. Helt rätt i mammahjärtat!
-
Sedan har jag börjat spänna käkarna på natten :( vilket ger mig huvudvärk.
-
Overnout. Mami


Så irriterande!!!

Jag har jättesvårt för att somna på kvällarna men har en spärr på att när kl är 01 så skall telefonen läggas ner å de skall börja räknas får. Sagt och gjort! Jag somnade å vaknat i världens hostattack å nu ligger jag här klarvaken med en sammandragning i skrivande stund.
-
Fick tillåmä tävlat om en namnnapp till Kevin hos www.lindablom.se
En gravidbloggare som har lite allt möjligt för sig å helt klart värd att följa :)
-
Så nu upp å slå en drill så KANSKE KANSKE jag kan få sova till kl 8 ostört utan hostattacker m.m. Har förresten en sjuk huvudvärk, kan de vara bihåleinflammation tro?
-
Jaja nattinatti
Overnout. Mami


En tur till förlossningen.

Jag har som sagt varit sjuk i ett par dagar med förkylning å totalt utslagen. Idag har jag kännt mig bättre och piggare men la mig för en liten stund i sängen å kom på "jäklar, Kevin har inte rört sig som han brukar". Så jag ringde förlossningen och de sa att vi kan komma in på en koll. Självklart så började Kevin sparka som tusan där inne, och har fortsatt hela kvällen. Men jaja nu kan jag sova gott om natten i alla fall :).
-
Imorgon tömmer de Lysekil och på fredagfår vi nyckeln till Ytterby! Yäääiii!
-
Overnout. Mami


Vecka 40 (39+0)

6 dagar kvar, på tisdag är BF! Herregd, den här graviditeten har kännts så himla lång! Heltsjukt lång men det är för att det hänt mycket skit under 2012 somgjort att saker och ting gått långsamt. I alla fall, idag har jag kännt mig otroligt pigg! Trots att jag ärsuperförkyld och heltavcka känner jag mig som en superwoman trots att jag fick höra att jag ser ut som Fiona i Shrek förut.
-
Var hos BM förut och Linnéa fickfölja med, hon tycker det är så spännande att få se när bm mäter magen och vi lyssnar på hjärtljuden. Hon skiner upp som en solstråle.
-
Har orecis haft ett par sammandragningar å det känns som ett riktigt tryck nedåt. Men inget jag oroar mig över. När tror ni han kommer?
Mamma: tisdag
Pappa: fredag
Jag: nästa fredag
Anton: 16 januari?!?!?
Emma: 16 januari?!?!?
Fick idag inhandlat det sista till bb-väskan! Reseschampoo,amningskupor,mormorstrosor och bindor:)
-
Får se när herrn behagar att titta ut;)
-
Overnout. Mami


Sipprande?

Jag är sjuksjuksjuk, legat i sängen HELA DAGEN. Funderar på om det börja sippra vatten eller om jag bara håller på att kissa ner mig hela tiden...Avvaktar tills imorgon är ju inte mycket och har alltid kommit i samband med kissande. Antingen innan eller efter...Uppdaterar med en magbild lite senare.
-
Overnout. Mami

Slemmigt i skåne

Jaaa, sorry att jag inte uppdaterat på länge men haft så mycket annat i huvudet!
I helgen har vi varit i skåne, helsingborg. Hälsat på en barndomsvän och hennes långeman! Mycket trevligt och välbehövligt. Utan barn. Många ställde frågan hur vågar du åka så tätt inpå BF? Mitt svar är enkelt, det finns sjukhus i skåne med. Ont kommer det göra i vilket fall. Nu kom ju inte Kevin ändå vilket kanske var bra. För på fredag flyttar vi och får eget :). Skall bli så himla skönt! Kevin får gärna titta ut efter flytten så vi hinner komma på plats. Jag kommer att agera arbetsledare och min mor kommer att ta hand om huliganerna.
-
Linnéa har kommit in i sin värsta 4 års trots, vilket innebär att fröken tror att hon bestämmer. Olivia hänger på Linnéa utan att förstå varför saker och ting sker. Jag och Erik kom på att bara vi håller Linnéa i schack så härmar Olivia efter.
-
Slemmigt vare ja! (Du kan sluta läsa nu om du inte vill höra de slemmiga i det här inlägget). Lördags morse gick slemproppen, fast utan blod i. Med flickorna har det varit blod i, denna var som en stor snorkråka - GRÖN! Följt av massa genomskinligt slem. Det är ett tecken på att förlossningen är nära, inte att den startat. Natten till idag vaknade jag av en förvärk som gjrde så fruktansvärt ont! Hoppas attde le någon nytta :).
Nu är de natten och snart bara 8 dagar kvar! Nattinatti!
-
Overnout. Mami


Vecka 39 (38+0)

Jahopppp ny vecka. Startade med tryck mot bakdelen igår kväll och en skum känsla i kroppen. Vaknar på natten och har en brännande känsla mot blygdbenet och världens magkatarr, får gå upp och göra nr 2 kl 2?!? Händer ju aldrig. Somnar om med brännande känsla i muffen fortfarande. Har haft ont hela förmiddagen men verkar nu som att det avtagit. Jag har inte ont av dom, utan det är mer som att jag blir trött och utmattad av dom. Får väl se om det sätter igång eller om detta är början på en lång latensfas, hoppas jagfår sova mera inatt i alla fall!
-
Två bilder från handlingen igår.
-
Overnout. Mami


Linnéa 4 år!

Idag fyller Linnéa år och vi ska äta lite tårta och mysa sedan. Tänk att tiden går så fort, 4 år!!!
-
Idag har jag och Erik varit mycket effektiva. Sålt böcker i stan, ätit på donken, skaffat bibliotekskort till Erik, handlat på coop, köpt en present till en vän och hämtat två babyboxar. En från babyproffsen å en från apoteksgruppen. Nu ska jag vila innan det är dags för 4 åringen och Olliepollie att komma hem :).
-
Overnout. Mami


14 dagar!

Kevin är beräknad att komma om 14 dagar. Två veckor kvar. Jag minns när jag skrev att de var tio veckor kvar... De tio veckorna kändes kortare än vad dessa 14 dagar gör. Fast å andra sidan tyckte jag inte det var läbgesen de var 21 dagar kvar. Nog tjötat han kommer när han vill. Funkar färdknäppen? ;)
-
Idag har vi tömt lgh i Lysekil ner till källaren. Jag och Erik. Fast Erik var bäst. Jag tog mina vilopauser men hjälpte till så mycket som min kropp orkade. Sedan tjoffa vi iväg massa bebiskläder till en vän som fått en flicka :).
-
Imon ska vi in till stan på några ärenden. Imon är heller inte vilken dag som helst, FÖR LINNÉA FYLLER 4 år!!!!!
-
Overnout. Mami


Dagen igår.

Gjorde som sagt viktskattning igår på Kevin efter att jag fått sitta på läkaren som var sen i 50 minuter. Till slut kom en annan läkare som utförde ul. Hsn sa att de inte viktskattar stora barn men fick Kevin till 7% mindre än normalt, yeah right de tror ja när jag ser de ;).
-
Annars fick jag sova midda igår och kände mig som en ny människa efter de. Har inatt även sovit väldigt gott trots att båda barnen legat i sängen.
-
Nu väntar ett bm-besök!
-
Overnout. Mami


Vecka 38 (37+)

Då kliver vi in i ännu en ny vecka imorgon. Spännande, 20 dagar kvar, Kevin är färdigbakad och kan komma när han vill. Jag hade en dag av smärta igår förmiddag men framåt eftermiddag kvällen så lugnade de ner sig. Idag har det varit lugnt fram tills i eftermiddags då jag lyfte upp Olivia och det blev smärtsamt i tappen.
Imorgon ska jag göra ul på morgonen för att se om han e normal eller större, men bland mina sambos så är han säkert tillväxthämmad med all denna rök. Haha. Återstår att se. Jag har även en skum känsla i kroppen, en sån här "han kommer snart känsla.." Får väl se. 06:40 ska jag i alla fall upp så jag tar natten efter att jag badat färdigt.
-
Nattinatti
Overnout. Mami


Är du på g?

Är de på g kanske?
Igår hade jag så ont på kvällen och kände ett enormt tryck nedåt. Detta kom smygandes från kl 20 till 02. Somnade och vaknade kl 04 av en sammandragning somnade om efter en timme och idag har jag haft samma tryck, känsla av att vara sjuk/magsjuk. Tog panodil förut och somnade som en stock. Vaknade av en sammandragning men nu är de rätt lugnt. Vi får se om han tittar ut tidigare eller kommer ha en väääldigt lång latensfas!


23 dagar

Känns som 23 lååånga dagar! Men på onsdag är det 3 veckor kvar och Kevin är färdig och kan komma vilken dag som helst. Natten till igår hade jag en hemsk förvärk som gjorde så ont att jag tänkte "nejnejnejnej inte nu nej" sen gick det en halvtimme och kom en till. Sen slutade det. Igår hade jag en sån värk och idag ingen. Alla andra har fått sina bebisar tidigt, då kan jag mä få de!!
-
Denna veckan kommer i alla fall gå fort. På dagarna e de inskolning på dagis.. Onsdag är det ul och lysekil torsdag mvc å lördag kalas för Neapea :)
-
I förrgår beställde jag en ny bilbarnstol till henne. Känns toppen!
-
Overnout. Mami


Som jag sa!

Så tvättade jag upp alla Kevinkläder igår. Att vakna upp till alla dessa små hängandes kläder får en att inse att det verkligen snart är dags.
-
Idag är vi på barnpalatset och roar oss. Eller barnen och Erik roar sig, jag sitter mest i en soffa efter en massa sammandragningar. Tror även att sedan i morse att slemmis börjat ge sig av. Kanske kommer han tidigare eller så tillbakabildas den och så kommer han på utsatt datum.
-
Nästa vecka på ons ska jag i alla fall göra ett nytt viktskattningsul. Får se om han e normalstor eller större :).
-
Overnout. Mami


Tvättning!

Dagen har bestått av tvätt. Trots att man bara är i tvättstugan 4h så känns de ändå som en hel dag. Det var skönt att få allting upptvättat och torkat istället för att hänga hemma. Barnens byrå är full med rena kläder och jag fick även tummen ur att tvätta upp Kevins kläder som nu hänger på tork här hemma. Jag har även plockat ur det vi skall ha med oss till förlossningen, blev ett set med byxa-tröja-body, en sparkdräkt, två pyamasar, 2 mössor, en overall och en filt. Det är vad herrn kommer ha med sig. Till mig själv är endast en amningsbh ditlagt just nu... Men ska ta tag i det oxå :).
-
Tänk vad man boar trots att vi inte ens har ett eget hem!
-
Imoron åker vi till barnpalatset en stund å rasar av barnen :). På måndag börjar de förskolan och det känns riktigt bra :).
-
25 dagar kvar!
-
Overnout. Mami


Bilder v 37! Hjälp...


Ny vecka imorgon!

Eller om en timme ungefär kliver vi in i vecka 37 (36+). I slutet av vecka 36 anses barnet som fullgånget och kan i princip komma när som helst trots att det är mer ovanligt. Samtidigt kom Olivia på bf dagen vilket bara 5% av barnen gör. Jag har flrtfarande inte packat nån ska eftersom han inte får komma förrän efter flytten. Men får väl ta tag i det nu i veckan för man vet faktiskt aldrig hur bråttom eller när han kommer.
-
Tänkte lägga upp två bilder men Erik tog sin telefon och la sig inne hos Olivia som Linnea väckt. Så det får bli imorgon.
-
Imorgon är det öppna förskolan för våran del! 9-12! Yäi!
-
Overnout. Mami


Sjunkt!

Magen har sjunkt! Ordentligt. Å även växt fasansfullt mycket! Ikväll var jag och Erik på Hobbit. En bra film. En mycket bra enligt Erik. Första timmen var värst, filmen va lite seg, jag fick ont i revbenen av att sitta i samma ställning men resterande två timmar gick toppen!
-
Lägger upp två magbilder som bevis v. 35+4.
-
Overnout. Mami


Sjukdomskänsla

Idag har jag största delen spebderat i sängen. Har riktig sjukdomskänsla men kan inte sätta fingret på vad det är. Ont i ryggen, hela ryggtavlan, huvudvärk, trött, seg. Var ute en stund med barnen,Erik, Emma och William en stund förut och kände mig piggare. Men jag vet inte vad det är. Typ en trött-på-att-vara-gravid-dag! Kevin rör sig väldigt långt ner. Huvudet som snurrar gissar jag på.
-
Nu ska i alla fall barn nr 2 gå och lägga sig snart. Barn nr 1 får vara vaken till 8!
-
Overnout. Mami


Nu boas de...

Så gott det går i alla fall... I våran lilla tvåa utan kök. Nejdå. Men jag har kommit så långt att jag sorterat Kevinkläder i ljust och mörkt så det skall tvättas upp så fort jag fått kontroll över våran egna tvätt. Men lillen ehlvet inte vara rädd för att gå med rumpan bar inte. Han har så mycket kläder i 50/56 att jag inte ens kommer behöva tvätta upp det hab smutsar ner innan han växt ur det. Säkert 30-40 par byxor. Minst. Fick massor av min syster idag. Sedan fick jag 4 filtar varav 2 var mina egna som flickorna haft. Kärt återseende. Allt skall tvättas upp, lite skall ner i bb väskan och resten ner i en kartong :).
Det är imorgon 32 dagar kvar. Herregud vart tog 70 dagar vägen? Tyckte nyss jag skrev att det var 100 dagar kvar. Jaja tur att tiden går fort nu!!
-
Linnéa och jag var i morse iväg hos bm här i Gbg. Var tvungen att ta om alla prover och så, blodgrupp, röda hund m.m. Sedan bltr som låg på 105/70. Hb på 139. Magen mätte 34 eller 35 och hjärthjuden 136. Linnea somnade inte förrän 12-01 igår kväll men envisades med att hon ska följa med och lyssna på Kevin. Sagt och gjort och ögonen var lika stora som vanligt när hon är med. :) hon klagade även på öronont i morse och fick ipreb för det och sedan inte klagat under dagen. Men nu på kvällskvisten så klagade hon igen så Erik och hon åkte iväg till VC och visst hade hon öroninflammation. Så nu är det penicillin i 5 dagar.
-
Overnout. Mami


V 36 (35+)

Herregud, nu är det de sista veckorna kvar äntligen. Imorgon ska jag tvätta upp smutskläder sen är det dags att börja ta tag i Kevinkläder som skall tvättas upp. Skall även börja packa en sån där bb väska, lite kvar som skall inhandlas. Blöjor, amningsinlägg, bindor, amningsbh. M.m. Men jag känner ingen stress än för han får inte komma innan vi flyttat :).
-
Vi kastade in handduken å åkte hem en dag tidigare. Det var nog bra för Linnéa att sitta stilla en dag i bilen nu när hon är sjuk.
-
Overnout. Mami