såååå

Blir inga bilder på vardagsrummet ännu, inte fått ordning ordentligt av den sidan jag vill visa er. Däremot slänger jag upp bilder på stora toan, lekrummet och hallen!

IDag står familjebostäder på schemat så jag skall snart gå å väcka mina kära familjemedlemmar för att få i Oliven lite käk å sen tror jag vi beger oss upp till Angered för att checka om det dom har verkligen är vattenkoppor. Jag tvivlar.
Lekrummet när det används! Linnéa tittar ut genom tältet!
Den långa hallen!
Den storan toan, som kommer bli ett projekt framöver så nu har jag visat hur den ser ut nu. Jag vill få in mysfaktor på toan. Lugnt och behagligt!
Och hallen igen!


Min Prince.

Prince, eller Prinsen. Våran katt. Han tål inte att vi flyttat. Det gjorde inte våran andra katt heller... Dom pissar, den andra fick vi avliva. Jag vill inte göra det med min Prince. Jag försöker allt, känns som om han e deppig. HAr ställt fram klösbrädan så han kan få känna sig lite kunglig när han ligger där på. Ska köpa gourmet mat, kan man köpa någon tidning till katter? Så han blir glad? Tips? Om han nu kan läsa...Annars med bilder...En film kanske?
Nä de var ingen rolig morgon när vi pratade om avlivning. Återkommer om den saken men just nu lutar det inte åt det.

Nu har ni fått bilder på vardagsrum och flickornas sovrum för det är ungefär det som är nästa helt klart. Idag tänkte jag slänga upp en till bild på vardagsrummet och på deras lekrum som börjar bli färdigt. Blir ikväll. Så jag hinner banka upp lite tavlor tills dess. Så vi hörs senare.


Flickornas sovrum!

Flickornas sovrum börjar ta form även fast Olivia inte sover där riktigt ännu. Tänkte börja lite smått när hon lärt sig gå litegrann. Linnéa var under året när hon flyttade ut ur vårat sovrum, dock så sov hon ju i spjälsäng vilket inte Olivia skall göra när hon flyttar ut. Det blir jättemysigt och det är en del saker som skall upp innan jag är helt nöjd.

Summering av kvällen, Jag höll på att förlora min fot i samband med att jag satte ihop Olivias säng, Olivia simmar i skurvattnet då hon vält hinken, Olivia gallskriker i babysittern för att hon är mammig och prickig. Linnéa säger massa roliga saker. Olivia somnar.


Vattenkopporna

Imorse konstaterade jag att det är vattenkoppor. Mina små fina töser. Tur att dom har det samtidigt och tur att dom är så små! Gnälliga är dom, å trötta å väldigt väldigt snoriga. Så vi kör allting nu så är vi finito sedan!

Erik är ute på äventyr å ska hämta delar till flickornas sängar...Köpa gardinstångsgrejmansätteruppförattpinneninteskasvävailuftensak! å lite tavelkrokar å så! Flickorna sover å jag ska egentligen städa men fick så mkt att stå i framför datorn. Ha ha! Städat blire snart!


Gå hem.

Linnéa vill gå hem, hon vill inte bo hos Pauliinas mormor längre. Vi bytte lägenhet med hennes kompis mormor. Fick visa henne till sitt rum å förklara att det är här Nea bor nu. Det är så här honn kommer bo de närmsta åren i alla fall.

Igår vare min födelsedag som blev inställd dels för att jag är sjuk och dels för att min systerson, William har vattenkoppor. Ville inte låta flickorna få det innan jag och Erik åker till Polen (Kryssning) på Fredag. MEn det sket sig i vilket fall för dom har fått det. Dom träffade honom 2-3 dagar innan det bröt ut på honom å det är då han smittar som mest så det var bara att ta prickarna. Dock var min syster å hennes kille på besök igår ändå. Å självklart Willepille! Han blir helt vild när han får leka med Linnéa å Olivia leker i ett eget litet hörn. Haha ni skulle sett. Linnéa har ett litet piano (key...) Å det är en leksak som det slåss flitigt om. Linnéa tog fram den och William blev tokig och när Olivia fick syn på den blev hon också helt Vild. Hon drog i Willes kläder å skulle få bort honom. Då tar Linnéa sitt piano och går och kvar ligger två bebisar på magen och gapar i chock.

Jag börjar få tillbaka smaksinnet. Igår åt vi tacos och jag hade lika väl kunnat äta surströmming för det smakade ingenting. Men sällskapet var trevligt så det kvittade.

Finland! Det var trevligt. Lång resa dit. Sex byten: Bil, flyg, flyg, buss, tåg, tåg och slutligen bil igen. Det gick bra. Måste säga att det kan vara jobbigt att resa med barn men mina var duktiga. Alla som säger att man blir låsta av barn fuck them. Man kan ta med barn överaltt (Krogen är väl inte optimalt kanske) men att resa med barn är inte som att resa själv men det gör dom absolut inte till ett hinder. Det var en mysig resa. Vi bodde så långt in i skogen man kan tänka sig typ. Vid en sjö. Å bastu (Finnar.....) Det var en bra resa.
På väg till flygplanet
På köpenhamns flygplats (Som förövrigt är enorm)
Helsingfors
På bryggan!
Mys!
Så här såg kvällarna ut.
Världens bästa Nea.
Badtajm!

Finns hur många bilder som helst men detta får räcka.

Jag vill avsluta detta inlägget med att sända en tanke till Norge som land, Norges befolkning, de avlidna, de anhöriga och de skadade.


Finland!

Idag fyller jag år. Sjuk är jag också. Å från Finland kom vi hem igår kväll. Hörs.

Olivias ålande!

Olivia ålar sig frammåt. Börjar se mera ut som hon tar krypställning snart. För nu gåre undan...Veckan som kommer blir i Finland. Eriks släkt bor där så barnen skall få sig fyra flygturer och det blir spännande med våra kära öronbarn. Det ska bli gott att kunna ägna hela sin tid till dom nu. För den här veckan som varit har varit ganska mycket att packa upp å sysselsätta dom med andra leksaker. Kommer sen Olivia e borta igen !


sååådäääär!!!

Nu kommer de bilder på vardagsrummet...Dock är det ju inte ritkigt i ordningställt men vad gör de!


Nu är vardagsrummet...

Färdigt! Jätteskönt! Bara teven som skall hängas upp å idag skall det borras för flickornas farfar har lovat att ta hand om dom så dom skall få vara ute...Grannarna börjar nog tröttna på oss, om vi nu har några har inte sett någon...Kanske bor ensamma? WOHO! Haha...

Linnéa bubblar ur sig massa nya meningar och ord nu förtiden. Jättespännande! "Hjälpa mig mamma", "Pappa, Nea visa dig", "Va de?" Jättemycket roligt!

Idag har familjebostäder varit här och bytt lås på våran dörr så att nu äre bara vi som har nycklar hit!

Ska leta fram min kamera och ta massa nya bilder!!!!


Nu har vi flyttat.

Äntligen är vi på plats men långt ifrån alla sakerna är på plats..Kläderna börjar hitta sina garderober, MEN SÅ MYCKET SKIT MAN ÄGER!!! 6 soppåsar slängde vi med bara skit. Eller skit å skit, men för oss oanvändbart! Lägenheten är STOR. Jag gillar våra katter mer och kommer hädanefter kalla dom för katter. (Inte ohyror, om de inte gör sig förtjänt av det.)

Igår var vi på IKEA å shoppade loss totalt. Så så fort vi fått ordning på allt det andra så kommer vi att få ordning på IKEA sakerna. I vanlig ordning så köper vi fel saker...MEn de löser sig, tror jag. Vi sa till Linnéa att vi skulle köpa en säng. Dock köpte vi samma säng fast i olika färger (komplicerat) så vi måste lämna tillbaka å ribbotten saknas så jag packade upp madrasserna vi köpt å bäddade det åt henne å den unga fina lilla damen säger "Åh fin säng mamma, Ååååh waaaow" Så så nöjd är hon. Lämnar tillbaka hela sängstommen! HAHA!


svarta sopsäckar!

Det är så vi lever nu..Bland svarta sopsäckar (som är sjukt bra) och flyttkartonger ! Tur att det bara är 1½ dag kvar! Får försöka vara ute så mycket som möjligt...Imorgon får linnea sova på sin madrass bara...Detsamma gäller oss också! Ska bli spännande!
Kommer att lägga upp massor av bilder nm'r vi fått ordning i den nya !!! Flickornas sovrum kommer bli finast EVER!!!


Flytt, semester och dubbelmoral!

Så här är det. Vi har fullt upp, vi flyttar på söndag. Ikea på måndag, finland nästa lördag....Erik har semester frånå mä imorgon. SKÖNT! Lägenheten är i stort sätt nedpackad as hell jag får panik. Ingen mat hemma till Olivia och jag är helt slyut för att ens dra mig iväg till affären så det fick bli en vällinglunch, men det har väl alla niomånaders fått någongång? Behöver väl inte ha dum samvete över det?
Hursomhaver så har jag som vanligt inte hunnit men kommer så smått ta bilder på den nya lägenheten å vet i vad? JAG KOMMER ÄLSKA DEN! En femma. Vi bor i en liten trea som inte passar oss fyra + våra två ohyror (katter) alls. Nu kommer vi inte springa på varandra. Man kan ju heja när man möter någon men vi kommer inte sittai  knät på varandra. Oj vad jag är trött.

Å så tar vi det här med dubbelmoralen. Det är okej för en person att blogga om hur man tycker om tvåbarnsmammor som lämnar det äldsta barnet på dagis när hon själv inte ens vet hur dte är men det är inte okej för en annan att blogga om hur hon inte vill ha barn bara för att hon vet inte hur dte är att ha barn så får hon inte yttra sig i den frågan. Irriterande. Fick jag sagt det.