Flickorna sjuka och jag taggar för fest!!!

-jepp då var det dags igen, feber, rinnande näsa, hosta.. You name it. Hoppas det går över tills på måndag så Erik slipper vara hemma med dom nästa vecka. Eftersom jag är i skolan är det hans grej det där nu. Känns rätt skönt.
-
Idag ska mamma Sanna ut å festa, tillsammans med mamma Emma och fira Christine som blir 25 imorgon! Välbehövd kväll. Jag ska lägga upp en bild på min outfit senare. Det blir mycket hud å det vill ni inte missa!!! ;)
-
Lyssnar på one direction. Sötnosarna. Asså hade jag varit 14 hade jag hängt efter dom konstant. Men en tvåbarnsmorsa som svansar efter fyra? fem? Småpojkar. Jag hade velat men även jag har mina gränser. Linnea och Olivia får jobba på det där sen när dom är tillräckligt stora. Jaga autografer åt mig. Haha!!!
-
Jag har precis städat, Linnea och Erik är iväg och handlar "godis" till mig ikväll men även lördagsgodis till Linnea. Olivia sover. Hoppas hon vaknar frisk, men de kommer säkert sluta med feberkramper och sjukan denna gången med. Nej usch hoppas inte!!!
-

Torsdag!

Idag äre torsdag vilket gör mig glad för då är det snart helg! Inte för att de finns nått som heter helg när man pluggar men jaja.
-
Idag har jag varit å besökt mitt gamla arbete och snackat skit med världens bästa! Sedan har jg fixat mig en outfit till lördagens galej, känns riktigt bra!!!
-
Imorgon är det lite skolgöra igen å sen helg, förhoppningsvis! I helgen blir de 25 års partaj som lillasyster ska med på de kommer bli så bra! Sedan på söndag ska jag, bakis och trött dansa på sportlife med linnea! Yäääy!!!
-
Over n out.Mami


Syndat.

Idag var jag så trött att jag åkte faktiskt inte till skolan å jag hade en sprängande huvudvärk men fick lite annat skolgöra gjort ändå!

Åkte mä mamma å pappa å min bror till backaplan för de skulle handla lite å då tänkte jag att det kan jag oxå göra å se om jag hitta nått fint till lördag då vi ska ut å fira en vän. Gick in på H&M å skulle hitta nått, yeah right! Hitta ingenting! Allt såg så tantigt ut!!! Så de blev att jag handla kläder till Nea som absolut inte behövde det. Rosa byxor å en gul tröja! Vårigt!!!
-
Snart kommer Erik hem och då ska vi göra i ordning lite kebab, pommes och grönt! Supergott!!!
-
Ikväll SKA jag läsa lite, finns inga undanflykter längre...
-
Over n out.Mami