Frånvaro.

Jag har haft en himla massa frånvaro från bloggen nu. Varit sjuk och är fortfarande. Måndags kväll dök jag ner u der täcket med frossa och feber. Det fortsatte hela tisdagen och natten till onsdagen. Onsdag morgon startade jag med att kräkas tre ggr för att sedan övergå till feber igen. Hade då druckit två glas på ca två dygn. Kissat två ggr på två dygn. Ja men idag känner jag mig någorlunda bättre (peppar peppar ta i trä) kommer nog inte orka spendera så mycket tid utanför sängen ändå. Erik har slitit som ett djur den här veckan med barnen då vi valde att isolera mig så ingen annan skulle åka på det.

Bilden visar hur nära jag kommit Kevin sedan i måndags. :(

Idag är det bvc för både Linnea och Kevin! Linnea är jättespänd och glad inför besöket. Så hon är hemma från förskolan idag. :)
-
Overnout. Mami


Att greppa

Kevin greppar allt han får tag i. Inte allt han ser och når men allt han får tag i griper han med sin lilla hand och för mot munnen. Tänk att alla små bebisar gör samma sak om allt står rätt till. Tänk att utvecklingen är densamma fast det sker i olika åldrar. Jag är så faciberad av det där. Han gör samma framsteg som tjejerna. Inget man tänker på annars kanske.
-
idag har vi varit uteoch busat i lekparken jag, tjejerna och Kev i vagnen. Dom skrattade som tokar  när jag gungade med dom.
 
Efter det så åkte vi till Eriks mamma. Sverige har fått finbesök av tokiga gammelmostrar (till barnen) från Finland! Mycket trevligt och roligt!
 
jag har känt under dagen att min hals är lite tjock, men inte tänkt på det sådär jättemkt men de har ändå funnits där. Så när vi kom hem på kvällen så stupade jag i säng. Frossa under två täcken och fullt med kläder. Så nu ligger jag här med 38,4 med panodil i kroppen och funderar på våran elefant kran! 
 
Eftersom inte bloggappen fungerar IGEN, så hamnar bilderna högst upp.
 
overnout. Mami

Slottskogen.

Det borde vara olagligt att stanna inne i sånt här fint väder, bakis eller ej! Igår blev det rätt lugnt, skönt med tanke på att de var första gången efter graviditeten som jag ens närmade mig alkohol! 
-
Så att idag kunde vi inte låta bli att ta premiärturen i slottskogen! Det blev se på sälar, klappa getter, äta glass och ponnyridning! Trötta men glada tjejer var det som satte sig i bilen. I sånna här stunder är jag så glad för mig kära Göteborg!!! En gång göteborgare alltid göteborgare!!!<3
 
overnout. Mami
 
 

Bli inte orolig...

Om du inatt får ett konstigt sms. Jag ska partaja till det lite.
-
Overnout. Mami


Lilla Olivia...

Hon har så mycket tankar för sig, det kan inte alla ggr vara lätt alltså. När vi gick på centralstationen i morse kom en gammal, gammal farbror med rullator och ett långt vitt skägg OCH såklart hade han en röd jacka. Olivia stannar och pekar "tomteeeen!!!!" Å tappade hakan. Jag förklarade att det var en gammal farbror men det enda som kom ur hennea mun igen var TOMTEN :O. Haha så nu för tiden kommer tomten med rullator, han blev gammal han med.
Sedan skulle vi på bussen då en biljettkontrollant hjälpte mig på. Samtidigt springer barnen längst bak i bussen och jag efter för att hämta dom. Då möter vi biljettkontrollanten i gången och han säger "nämen här var en perfekt plats för er två! Får jag hjälpa damen upp?" Olivia svarar KAN FÄLV!!!! "Självklart kan damen själv!" Haha.

Olivia åkte för övrigt till dagis utan vagn idag. Ingen ståbräda bara utav soma egna ben. Jätteduktig!!!
Erik hämtade barnen så jag och Kev var på besök hos bästa Åsis!

Overnout. Mami

https://cdn3.cdnme.se/2020752/6-3/pic_516d8623ddf2b346d036198a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2020752/6-3/pic_516d863ce087c318b7fc0916.jpg" class="image">


Lägenheten som aldrig blir färdig!

Känns som vi aldrig blir färdiga med att komma i ordning, men att få en spädis vänder upp och ner på allt. Men här kommer några bilder i alla fall!
-
Middagen bar jättetrevlig och Linnea fick en försenad födelsedags present av farmor och gammelmoster Eeva, en jättefin klänning!!!

Overnout. Mami


Att åka kommunalt

Jag har tänkt på en sak, när vi bara hade Linnea så kände jag mig som en liten liten familjdär folk tänkte "å vilken nybörjar familj!". När Olivia kom kände jag mig hel, vi var en familj som alla andra och rutinerade. Nu när Kevin kom känner jag att vi är en stor familj! Jag är också uppvuxen i en familj med tre barn men den har aldrig kännts så stor. Kanske för att det var större ålderskillnad mellan oss eöler bara helt enkelt för att jag är förälder nu.
-
Nu till rubriken, idag lät vi bilen stå och vi åker kommunalt. Det är verkligen inga problem för oss, just för att barnen är vana. Andra skulle aldrig åka själva. Idag är Erik med men annars åker jag själv med 3 barn! Bara man e lugn så funkar de! 
-
Overnout. Mami 

Helt underbart!

För mig är att vara förälder det finaste som finns, ja förutom barnen man tillsammans skapat. Men idag så var Kevin så trött och Erik har varit vaken länge och jag låg i sängen hur Kevin trött grät... Så Erik la in honom hos mig och han gosade med huvudet i min kind och sedan somnade han på en minut. Jag blir så varm när lille plutten känner sån trygghet av närheten. <3 åh mitt hjärta!
-
Tydligen fint väder ute och varmt. Har inte tittat ut än ens. I em är de middag hos Eriks mamma!
-
Overnout. Mami


Bloggappen funkar inte

Å därför har jag haft en liten bloggtorka, inte ofta jag sitter vid datorn och när jag gör det bloggar jag sällan därifrån ändå.
-
idag besök från Eriks bror och hans familj. Massa bullätande, lek mellan kusinerna och tjöt.
-
Jag har en liten känsla av att Kevin antingen håller på att bli sjuk igen eller bara inte riktigt är kry än. Han har ätit dåligt idag igen. Så vi får se vart det bär...
-
overnout. Mami. 
 
 
 

Tänk att man glömmer så fort

Hur det är att vara bebisförälder. Det är bara två år sedan som Olivia var bebis men jag har glömt av hur trött jag var då. Kevin har förstått att kväll och natt, ja då sover man. Men de här att gå upp tidigt efter att ha sovit minimalt för blöjbyten å nattmål de minns man inte. Dock så sov vi alla middag när Olivia var bebis eftersom Linnea inte ens var 2 år. De går väl över om ett år eller så.
-
Erik sa att det snöar. Tänker inte sätta min fot utanför idag.
-
Overnout. Mami


När man blir sådär varm!

Alltså idag har Linnea varit jätteglad. Jag blir så varm i hela kroppen när jag ser henne så lycklig att hon bara tjuter av skratt. Helt underbart, och det var för en enkel sak. Ett besök hos sin vän. Inte en cykel, leksak eller något annat materiellt utan bara för att få träffa en saknad vän. Det värmer så i hjärtat!!
-
Overnout. Mami


Underbar dag!

Idag var vii Lysekil och hälsade på Linneas bästa kompis! Ja den där staden jag för fyra månader sen hatade och aldrig mer skulle besöka. Men nu var vi de för riktiga trevligheter! Flickorna lekte jättemycket å man märkte inte att de varit ifrån varandra så länge! Massa djur och nya leksaker att titta på för Linnea. På vägen hem steeensomnade vi båda två!
-
Overnout. Mami


God onsdagsmat!

Idag blev ja sugen på att göra en tacos utan bröd å köpte nachos istället. Gjorde en egen tzatsiki till å använde även arlas creme freche paprika xchili å det blev så smarrigt.
-
Har även haft lite nackträning för Kevin ikväll. Han tycktedet var sådär kul.
-
Imorgon åker jag och Linnéa till Lysekil för att träffa bästisen på de gamla dagiset. Trots att det gått tre månader sedan vi flyttade därifrån så pratar hon fortfarande om henne vilket är superkul att de funnit varandra så. Så imon är jag Kevin fri. Andra dagen sen han kom. :)
-
Overnout. Mami


Myspysdag!

Idag var de alltså dagis tajm igen. Lämnade ungarna gick hem till mamma å åt frulle. Sedan lockade min syster ut mig på gården med kakor. Så då var det häng med henne och William till en början. Jag tycker att det ibland är väldigt skönt att bara ägna tid åt William. Leka actionlekar. När mina barn sitter i sandlådan skall de byggas så fint. Men med Wille ska man bygga å sen "discha" dom med spaden. Alltså förstöra det man byggt genom att slå sönder det med spaden. Vi hade kul ett tag, sen ville han sova. Haha
-
En mycket skön dag.


Njutning

Vi bor så jäkla bra. Allt är så himla rätt. Nära till staden, gångavstånd till stor mataffär, men framförallt närhet till "landet" med stall, åkrar och hagar. Vi tg en kvällspromenad. Linnea cyklade och Erik och jag tog varsin vagn för resterande ungar. Vi gick först ner till citygross för glassköo och sedan hemåt men vi tog den fina "landsvägen". Det var så himla fint, solnedgång och allt. Det här känns så rätt, exakt så här jag vill bo.
Kevin sov 3 timmar i sträck efter promenaden och vaknade ilsket av kurr i magen. Gjorde en flaska på 135ml vilket han inte ätit den senaste veckan. Men han slurpade i sig exakt allting och var ändå inte nöjd så jag fick göra en liten flaska till. Så sammanlagt slurpa han i sig 160ml! MYCKET NÖJD MAMMA!
-
Dagis imon! Yäy. Men jag har en magkänsla att Olivia börjar bli sjuk med feber.
-
Overnout. Mami


Bättre humör…?

Hittills så har Kevin ett bättre humör. Han har jollrat å latjat i babysittern. Nu sitter han i mitt knä och jäser. Han gnällde lite å jag gjorde en flaska snabbt som attan för att för en gångs skull vara i tid med hans önskan innan vrålet kom. Men ack så fel jag hade. Han ville ju inte äta, bara komma upp. Lilla tokern. Om en stund ska vi ut och cykla! Helt underbart när man kan va ute så mycket nu!
-
Overnout. Mami


Bilder från helgen


Magont 😔

Kevin har fått ordentligt med magont. Det är så synd om honom, han skriker när han vaknar å skriker tills han somnar. Jag blir så förstörd och önskar jag kunde få hans smärta istället! Han är väldigt pruttig oxå. Jag är helt slut efter allt bärande och skrik så nu tog Erik upp chassit till vagnen så jag kan köra honom i den. Mycket lättare, kan både ha bilstolen och liggdelen.
-
Idag fick vi finbesök från skåneland! Malin å Bob var här och busa med barnen och fika med oss! Imon åker dom till egypten! Inte alls avis!
-
Overnout. Mami


Cykeltajm!

Kevin är bättre och jag fick klippt mig, känner mig som en annan människa! Helt underbart. Men han äter fortfarande inte som han skall och på kvällarna gnäller han otroligt mycket. Kanske nån slags kolik som kommit, vad vet jag!
-
Vi överraskade i alla fall Linnéa med att åka och köpa hennes cykel som hon spanat på i biltema katalogen. Olivia får använda Linnéas gamla 12"cykel men hon förstår inte trampningen så där går man med en pinne efter och hör "mamma dit bort nu". Men hon lär sig nog strax! För Linnéa går cyklingen bra och nu väntar vi bara på att gruset skall sopas bort så att vi kan cykla på riktigt!
-
Overnout. Mami

Bilder kommer imon för nu funkar de inte på skitappen.


Inte nu igen..

Kevin vill inte äta. Åtminstonde inte så mycket som han skall. Nu har jag sköljt näsan på honom, sugit näsan och gett honom alvedon så får vi hoppas och se om det hjälper så att han äter. Skall testa att köpa en större sugnapp till flaskan också. Dom är egentligen från tre månader men Kevin är som en tremånaders i kroppen så han kanske kräver att de kommer fortare för ni blir han ointresserad efter 90ml..

Idag ska jag klippa mig, WOHO! Förutsatt att Kevin börjar äta så att vi slipper åka in igen.

Ha en fin lördag. Overnout. Mami


Utskrivna

Kvart i nio fick vi tid hos öron näsa hals i morse och jag och Kevin pallrade oss dit. Läkarn sa att det är iget i örat men rodnad i halsen, men inte halsfluss. Så jag tänkte va faaan är de som inte står rätt till? Men läkarn kom och sa att febern som nu hade försvunnit sannolikt berodde på virusinfektionen och att han inte ville äta pga det onda i halsen.
Så nu är vi på väg hem. Jag är helt jääävla slut! Noll sömn på sjukan alltså. Men jäkla fin frulle ;)
-
Overnout. Mami


Inlagda

Vi är kvar på östra. Kevin blev inlagd för observation. De vill se att han börjar äta och vill ha fram orsaken till hans feber. De misstänker öronen så de har börjat behandla för det med kåvepenin men han ska träffa örondr imorgon. Känns tryggt att vara här samtidigt som det är sjukt tråkigt!
-
Overnout. Mami


Ja men då kör vi östra igen.

Alltså jag börjar bli less. Inatt har Kevin haft diarre och endast ätit 165ml från igår. Han brukar äta 675ml under den tiden. Och första kissen sedan 23 igår kom i morse och det är heller inte normalt! Så nu åker vi igen.
-
Overnout. Mami


Trött å rädd

Jag är fortfarande skärrad över händelsen förut och har sniffat å gosat allt vad jag bara kan med Kevin ikväll. Han har legat bredvid mig i soffan hela kvällen. Han har ikväll haft diarre så får se hur detta tar sig... Orkar inte att åka fram och tillbaks mera. Han har inte velat ta sitt nattmål så får se hur de här bli helt enkelt. Nu ska vi iaf försöka sova, hur jag nu skall kunna det så ser vi hur dagen imorgon blir istället. Overnout. Mami


Lilla prinsen så du skräms.

Jag vet egentligen inte vart jag skall börja, är nog lite i chock fortfarande. Allt var precis som vanligt, Kevin har till och med börjat bli bättre. Vi gick och hämtade flickorna och skulle gå på spårvagnen, precis när vi kommer på tittar jag ner på Kevin och jar är blek. Jag tittar närmre och han är riktigt grå, läpparna är gråa och jag får panik och ruskar om honom och bröstkorgen höjer sig och färgen kmr tillbaka. Jag blev livrädd och ringde 1177 men det var 14 min kö så det kändes för lång tid att vänta. Ringde 112 och de bad mig ta upp honom för att försöka få honom att vakna och det tog sin lilla tid men nu var han vaken, andades och hade en fin färg. Jag ville till barnakuten men 112 ville inte skicka en ambulans när han var som vanligt igen. Men de sa att vi skulle gå till vårdcentralen. Hade jag inte varit så skakig hade jag säkert ifrågasatt det. På vårdcentralen sa dr att de var något tillfälligt. Så inAtt skall jag ligga och tro på att det var något tillfälligt och försöka sova.
-
Overnout. Mami


Kevin

Kevin går mot de bättre hållet. Igår hAde han fortfarande feber men idag har han varit gladare trots att han inatt höll mig vaken hela natten. Jag var helt slut i morse men det var tisdag och en ny start på våran vecka, flickorna skulle till dagis!
Efter jag lämnat domgick jag och Kevin och sov i min brors rum, somnade som stockar tills de var dags att hämta tjejerna igen!
-
Jag och Erik Har bestämt oss för att börja sköta snacks och godisätandet. Endast helger och varje dag skall vi ta en promenad efter middagen. Skall bli skönt att komma igång med träningen lite smått :)
-
Nu är de natten!
Overnout. Mami

https://cdn1.cdnme.se/2020752/6-3/pic_515b5980ddf2b35a60ebb59e.jpg" class="image">


Tänk så nojig

Jag trodde man skulle bli mindre nojig jufler barn man får.jag är mindre nojig när de gäller barn 6mån uppåt. Men när jag inte har nån kontroll över situationen då blir jag nojig å rädd. Kevin har feber å vi är på väg till östra. Återkmr!