En liten tripp

Gokväll
Imorgon bär det av mot Stockholm för att på onsdag begrava min mormor som för ett tag sen fick somna in. Det blir bara jag som kommer att åka från min familj, men åker tillsammans med mor, far och Emma.

Idag fick Erik hem sin nya telefon och surfplatta. Kan ju säga att det är jag som lagt beslag på plattan.

Overnout. Mami







.

Ja då var midsommar över för denna gången. Vi var på liseberg och hade det jättemysigt trots att himlen öppnade sig några gånger, men det var ju varmt i alla fall.


Trevlig Midsommar

Idag är det midsommar och vi skulle egentligen upp till Lysekil och fira men då de blev sjuka fick vi snabbt komma på något nytt, så de fick bli Liseberg. Så det är dit vi ska idag.

Hoppas ni får en fin Midsommar!

Overnout. Mami


Kvällsdopp!

Man kan inte annat än älska sommarn. Efter middan idag åkte vi spontant iväg till närmsta sjö och tjejerna tog ett kvällsdopp, de somnade sedan gott i sina sängar efter varsin dusch. Sommaren ger en frihet och tid för spontanitet och jag bara… älskar det!

Imorgon är vardagen igång igen! Förskola och så.

Overnout. Mami


Tjejerna är taggade!

Idag är de kalasfirande för min bror, tjejernas farbror, han har häromdagen fyllt 18 år. Tänk att han blev stor han också. Men småsyskon är alltid småsyskon, så ledsen Anton, du kommer alltid vara liten min vän!

Vi kämpar med blöjfriheten här hemma. Olivia såklart. Ibland olyckor ibland inte! Men det är så det är i början.

Overnout. Mami


Kevin 4 månader!

Idag är lille Kevin redan fyra månader, det firade vi med gröt och en ny barnstol då den gamla vi hade försvann benen i flytten. Linnéa ville testa att mata å såklart fck hon det, Kevin var dock inte lika intresserad.

Kevin 4 månader:
Skrattar
Ler
Jollrar
Håller huvudet stadigt
Älskar majskrokar
Gillar att ligga på mage
Vänder sig nästa från rygg till mage.

Min lilla korv <3

Overnout. Mami


Slående lika!

Linnéa och Kevin är så himla lika, den som säger annat har så fel fel fel!

Idag lämnade Erik tjejerna på dagis och jag ska hämta. Så skönt att kunna vara hemma lite! Snart frulle och dusch!
-
Overnout. Mami


Gårdsfesten!

Mycket trevlig gårdsfest på dagiset. Här kommer bilder:


Kevins hud

Vi har fått höra från bvc redan från födseln att han är torr och har eksem. Så jag bokade för ca 5-6 veckor sedan en tid på barnmedicin så fick vi en tid, som var igår. De säger att det inte är så farligt men att han har känslig hud. Men jag menar vilken ginger har inte känslig hud? Jag är nu ruinerad på olika salvor till honom.
-
Var på arbetsintervju precis som personlig assistent. Är numera med i vikariepoolen! Känns kul!
-
Idag är det gårdsfest på tjejernas dagis! Bilder kommer!
-
Overnout. Mami


Eriksbodagen!

Japp nu har vi vart nere på eriksbodagen. Trevligt att träffa så många vänner, både gamla och nya. Mycket barn och liv i rörelse. Å så fick vi vädret med oss :).

Overnout. Mami


Smakportioner

Kevin har börjat lite smått med smakportioner... Hangapar efter skeden så han är matglad trots att det smakar…konstigt. Igår fick han smaka på morot och palsternacka, päron och en majskrok :)

Idag ska vi åka iväg till eriksbo och eriksbodagen!

Overnout. Mami


Att lära sig

Alla som säger att det är lätt att uppfostra ett barn ljuger. Alla som säger eatt det alltid är helt underbart med sina barn ljuger. Alla som skriver på facebook om att allt är tiptop ljuger. För verkligheten ser ut på ett annat sätt. Set är underbart med barn och jag älskar mina barn över allt annat men jag kan åtminstonde erkänna att det ibland är fruktansvärt jobbigt.

Idag skulle vi till slottskogen och möta upp min syster å Wille. Det blev inget med det, i alla fall inte för min och Olivias del. Det blev tjaffs om att hon skulle ha med sig två hästar när vi sagt en. Så när hon väl ger sig så slänger hon ena hästen i Linnéas ansikte. Då fick hon bli hemma och lära sig av sitt misstag. Så nu fick vi städtid jag och Olivia! Haha vilken tur för oss!
-
Overnout. Mami


Nationaldagen.

Det känns inte som att Sverige firar den på samma sätt som i andra länder men igår firades det på alla håll och kanter. Vi "firade" med bad i poolen hemma hos mor å far, korvgrillning och fika. Efter det drog jag och min bror till Liseberg! Sjukt kul att vara där utan barnen och göra exakt vad jag känner för! Vi åkte den nyaste, atmosfear! Jag var jääättenervös, men kan säga att det fanns andra som var värre ;)

Nu sitter jag och dricker kaffe och Kevin sitter i sin gunga. Han är verkligen BEBIS nu och inget spädbarn längre. Han är ju kul nu!

Overnout. Mami.


Lämningen

Idag har varit en toppendag med inte så mycket trots. Olivia kunde jag lämna utan problem, allt var tip top!!! Så jag antar att det bara är ren trots


Jag har varit "Kevinfri" idag vilket gjorde att jag kunde slappna av och vila upp psyket.

Efter dagis så gick vi till barnens momma å morfarn för att bada i poolen som moster Emma köpt. Mycket trevlig dag :)

Overnout. Mami


Hysteriskt

I morse var det ren kaos här hemma. Olivia gallskrek, slängde sig på liftgången och skadade sig själv. Varför? För att hon inte ville till förskolan. Så idag fick hon stanna hemma för att jag tyckte så himla synd om henne. Var nere på hennes avdelning förut och fråga vad det är frågan om. Men de har ingen aning heller. Fast jag har mina teorier om att hon är rädd för en pojke som är väldigt orolig i kroppen och utåtagerande. Imorgon gör vi ett nytt försök.

Vi åt i alla fall middag ute vid Aröd idag. Picknick! Blev grillad kyckling och potatissallad. Vi hade även med oss jordgubbar men det blåste helt galet så vi åt upp dom här hemma :)

Overnout. Mami


Kevin

Idag kom bilderna från öppna förskolan hem. Jag är helt... Mållös. HUR KAN MAN VA SÅ SÖT?! Jaja. Kevin fick smaka melon förut. Har aldrig sett en sån besatthet förut.

https://cdn1.cdnme.se/2020752/6-3/pic_51aca8ccddf2b32077776c77.jpg" class="image">


Sedärja!

Nu har vi avklarat kalaset i värmland. Jättekuul att få komma iväg och träffa massa människor som jag tycker om. Fick sakna mina flickor lite också dådet var hos sin farmor. Tack så mycket Mommi!
-
Vagnen kom i fredags och... I'M IN LOVE!!! Helt otroligt att man kan älska en sak så mycket! Den kommer underlätta massoooor!!!
-
Idag ska vi iväg tillen vän och umgås med hennes flickor i det fina vädret :)