Bränd Ollie

En olycka går så fort och jag antar att man nu kan kalla Olivia för en olycksfågel. Två gånger detta året har hon fått tejpa skallen och igår brände hon handen på spisplattan. Vi hade egentligen inte tänkt att åka in för det såg inte så illa ut men hon skrek den lilla stackaren. Hon låg i fosterställning i vår säng, såg sin hand som ett monster och gallskrek. Då beslutade vi oss för att åka till barnakuten. Väl där la de om handen och Olivia är numera en enarmad bandit. Stackarn!

Idag var vi i Lysekil på kalas! Var uppe å kollade vårat gamla hus också! 

Overnout. Mami






The Reef

Igår tog vi en dagatur till The Reef i fredrikshamn. Kevin fick stanna hos moster Emma med familj :). Så det var mys med flickorna, bara de att låta dom vara i centrum hela dagen gjorde det mysigt! 

För er som inte varit på The Reef borde åka dit :). Det är inte WOW mycket saker. Men inredningen är fräck och bara de att åka dit med båt och roligheter gör ju utflykten roligare. 

Overnout. Mami 







Min hall!

Idag kom Sorken, Malen, Brunsås,Surberg hit. Kärt barn har många namn! Jättemysigt. Jag fick hämtat ut det sist till hallen. Den är nu nästan färdig. En spegel som skall upp och klädhängaren. 


Ljusslingan med bollarna är köpt på Carlssons interiör. Sjukt snygga!








Nackspärr

Linnea har åkt på någon släng av nackspärr å ville inte gå till förskolan i morse. Olivia ville heller inte gå så då gick vi allihopa till öppna förskolan istället. Skönt att träffa nya människor som dessutom bor här. Kommer nog bli att jag å Kev hänger där. Hoppas hennes nacke är bättre imorgon för det gör ju ont :(

Bvc förra veckan! Kevin 7månader 9300 och 72,5 lång om jag inte minns fel. Den lilla herrn ställer sig upp där han får tag i saker, diska kommer ju inte på tal längre eftersom han river ut allt! Han har även börjat prata???? "TITTA!" Å "Däh!" De går varmt i hans mun!

Imorgon får vi besök av tant Malen!

Overnout. Mami






Slappa barn

Min ryggvärk är mycket mycket bättre, sömnen är mycket bättre också. Känns som jag är människa igen. Har varit mycket på golvet och lekt med Kevin idag. 

Tjejerna är trötta efter förskolan idag och bara ligger å slappar.

Overnout. Mami






Härligt!

Efter inatt så är jag pigg, jättepigg! Kevin fick sova jämte mig och vaknade en gång! EN GÅNG!!! Helt vansinnigt skönt! 

Idag är det bvc! 6månaders kontroll på en 7månaders kille! Ska passa på å hoppa in i duschen medan vi har vatten som försvann, å så sover kevin också! 





Trött på skrik

Jag är trött på skrik. Asså skrik som varar konstant. Skrik som aldrig ger sig av. Ligger han på golvet skriker han, sitter han i stolen skriker han, sitter han på golvet skriker han, ska han sova skriker han. Han skriker konstant å jag håller på att slita av mig håret och ÖRONEN. Jag orkar inte. Magkatarr har jag oxå. Fan. Nu sover han å nu vill jag o xå sova. Yea right. 

Overnout. Mami

Härligt!

Natten till idag sov jag och Kev hos mina päron! Vi la oss inte förrän 1 och har sovit okej. Krvin har haft skrikattacker men inte lika många och långa.

Kevin ställde sig förut upp i söngen för första gången, å vilken lycka! 

Nu är det målningsdags! Overnout. Mami



Lite allt möjligt

Natten har varit åt helvete igen. Ja, jag är bitter. Med all rätt. Kevin har skrikit konstant i en hel vecka nu inkl nätterna.

Så vi börja dagen med att gå på familjedag i vårat område. Lite hoppborg, poängpromenad å ansiktsmålning :) 

Nu åker jag å Kev till jourcentralen för att reda ut det här med skriken. Nått är det ju! Öroninflammation? 

Sedn hem till päronen. Räkfrossa :). 

Overnout. Mami




T


Lite allt möjligt

Natten har varit åt helvete igen. Ja, jag är bitter. Med all rätt. Kevin har skrikit konstant i en hel vecka nu inkl nätterna.

Så vi börja dagen med att gå på familjedag i vårat område. Lite hoppborg, poängpromenad å ansiktsmålning :) 

Nu åker jag å Kev till jourcentralen för att reda ut det här med skriken. Nått är det ju! Öroninflammation? 

Sedn hem till päronen. Räkfrossa :). 

Overnout. Mami




T


Mina blommor.

Alltså, hur svårt kan det vara? Vi har haft plastblommor i alla år bara för att det är enkelt. Men nu har vi köpt riktiga levande blommor, eller ja de levde en gång. Jag kan hålla tre barn vid liv, mata, tvätta å ge kärlek. Men 5(!!!!!) blommor kan jag inte hålla vid liv. Kärlek får dom, jag pratar med dom jämt. Vatten får dom... Alltså. Jag går snart tillbaka till plastisarna. Skitblommor. 💔 

Overnout. Mami

Sömnkontot

Kevin har haft feber i några dagar vilket är så fruktansvört jobbigt, för hela familjen. Inatt hade han ingen feber MEN har hållt på HELA natten. 1 timme total sömn kanske. Längtar tills Erik kommer hem så jag kan få sova. Helst i flera timmar. 

När vi ändå är inne på Kevin så blir han 7 månader idag. Helt otroligt vad tiden går fort! Han kan sitta stadigt och hela han är stadig. Det är kul med bebis igen men han är också den sista vi har. Det känns så underbart för mig att känna mig "färdig". Nu ska vi bara se barnen växa upp!

Overnout. Mami



Skräckslagen.

En olycka kan gå så väldans fort. Vi var så nära, och när jag tänker på det får jag panik över vad som hade kunnat hända. Vi har loftgång och Olivia brukar varje morgon köra Kevin i sulkyn där. Jag går alltid jämte eftersom det är trappor längst bort. Men idag tjaffsade Linnéa och jag. Så jag hör bara hur Olivia ropar "mamma kooom" å jag tittar upp och ser att framhjulen på sulkyn är på första trappsteget. Hade Olivia släppt hade Kevin gjort en volt med vagnen och landat med huvudet i stentrappan. Hemska tanke! Jag är så GLAD att inget hände och kramade om pojken ordentligt när vi kom hem. Blöh.

Idag jobbar mannen i hushållet förmodligen sent så det blir jag och barnen hemma. Får se vad vi hittar på, än så länge lyser solen så kanske lekparken.

Overnout. Mami

Bilden är från igår när jag både fick göra plättar och mata Kevin. Alla var hungriga samtidigt.


Vi började lyssna på Babblarna förra året i Lysekil när tjejerna gick på förskola där. De hade det på datorn där. Världens bästa förskola förresten! Almens förskola i Lysekil! I alla fall, Kevin älskar DIDI "dididididi" han skrattar och ler varje gång DIDI dyker upp! 

Projekt!

Jag har haft ett litet projekt här hemma efter att tjejernas rum blev färdigt. Jag har gjort ett lapptäcke till mosters prinsessa som tänker titta ut i oktober/november. Ikväll börjar nästa projekt, mission rädda hallen. Där ska målas vitt och flyttas på jackor och skor. Måste få bort allt som Kevin kan riva bort eller suga på nu när han lite smått börjar röra sig. 

Tjejerna är på dagis och har de skoj!





Kevin Kevin Kevin...

Kevin hittar på bus. Han ställde sig upp för några dagar sen och igår tog han tre steg. Idag stod han med sin leksak länge och blir nästan förbannad i gåstolen numera, som han älskat innan. Han vill att VI går omkring med honom. Inte alls bra. Lite små panik över att den här filuren verkligen kommer gå snart. En månad kanske?

Har varit i helsingborg i helgen och träffat fina vänner! Tänk att mina allra närmsta vänner bor/bott i helsingborg. Nu är ju den ena på hemmaplan... Ett tag... Kanske...

Imon är de måndag och ny vecka! Sjukt vad tiden går undan! 

Overnout. Mami





😳

Hm... I förrgår ställde sig Kevin upp. Jag var i chock. När han satt ner med en leksak så tog han tag i den och ställde sig, dock åkte han ner lika fort igen. När han går i gåstolen så GÅR han oftast. Har han bråttom så slänger han med benen men annars går han. Detsamma gäller när jag går och håller han i händerna, då går han. Så tror han kanske går tidigare än tjejerna, Olivia var någon månad innan 1 årsdagen. Linnéa gick sina första steg på sin ett års dag. Å jag minns det så väl, jag städade hennes rum och hon skulle såklart hjälpa till. Jag säger "nejj nu får du gå ut!!!" Då ställer hon sig upp å går ut.

Overnout. Mami


Lapptäcke.

En vän till mig skulle gör ett lapptäcke och jag fick inspiration. Så Min syster skall snart ha barn, en liten flicka... Och hon får vara mitt offer innan jag gör lapptäcken åt mig själv! Haha nädå, detr en kul present att ge bort och än så länge ser det riktigt bra ut. Trodde inte jag var så bra men det är jag!

Natii!

Overnout. Mami


Liiiiiidingö!

Alltså, Linnéa... Hon pratar så "fint", inte mer utvecklad än en annan 4 åring men som om hon vore fin i kanten. Nyss så sa hon "men mamma jag fryyyyyyzzzer!" Å det är inte bara jag som reagerar på det. För att gå vidare... Linnéa har blivit så stor på kort tid och utvecklats och blivit ett barn, inget småbarn...Helt sjukt, var har dessa fyra år tagit vägen?

Olivia är i en trotsig fas och trotsar väl egentligen lika mycket som alla 3åringar men skriker mer när hon inte får som hon vill. Stark vilja! Men ack så söt! Leker mycket med sina plastdjur.

Kevin sitter upp jättebra nu, 6 1/2månad. Börjat "prata" med mamama wawawa dadada. Kul!


Overnout. Mami