Nyårsafton

Yes idag är det nyårsafton, å vi firar in ett nytt år. Och jag tänker faktiskt göra en kort sammanfattning av 2010.

*Linnéa blev ett år!

*Jag återgick till arbete!

*Jag blev gravid!

*Jag blev sjukskriven!

*Vi var i Riga!

*Jag födde barn!

*Vi Firade jul & Nyår.

 

Snart är Linnéa två år. Och det blir självklart barnkalas...Och släktkalas, så släkten ni behöver inte oroa er, men ni får inte kommer på barnkalaset hur mycket ni än klär ut er till sjörövare å prinsessor!

 

Imorgon skall jag lägga upp ett inlägg, som handlar lite om miljön. Min mor sa något väldigt klokt förut. Men jag skriver det när alla andra människor är kloka också så kanske vi lär oss något allihopa å inte Alkoholen som brukas ikväll. Dock är vi nyktra. Cola it is!

 

Lägger upp lite bilder om våran nyårsafton, de kommer lite fler...Men än så länge!

 

 

Systrarna

Så kom klumpiga mamma in i bilden å försökte få en bild på alla 3 men så ville inte den stora Prinsessan.

I alla fall inte i mitt knä...

Så de blev vi två...

Nu ska Nea fira nyår!

Mamma Hade dukat fint!

Så här firar dagens ungdomar nyår, med mobil å framför datorn.

Min syster å jag !

Maaat!

Ojj någon e trött?!

Älsklingen o jag !

Nea!

 

Hon vill som sagt inte vara med på bild :)

Linnéa å Pauliina firar nyår på fotbollsplanen!

 

Mammashhh!

 

 

 

Gott nytt år gott folk!



Älskar Er, Erik, Linnéa & Olivia






Sjukling.

Alltså, min dotter, Linnea. Hon är sjuk igen. Feber o lite rodnad i öronen var vad doktorn sade. Och fyra tänder på gång...Dom där spetsiga vampyrtänderna är det. Att alla fyra måse komma samtidigt, förstår jag faktiskt inte. Men det är mycket jag inte förstår mig på. T.ex. som när vi dagen innan julafton har ställt en drickaback i bagageluckan. Det blir typ -14 grader ute. Och flaskorna säger tjoff tjoff. Dock så förstår jag inte ens sak. Vi hade lagt en filt på drickabacken. Och några flaskhalsar hade poffat upp PÅ filten. Det är en sak jag inte förstår, men någon kanske kan förklara....

 

 

 


Nyår.

Nu tror ni att jag blivit förvirrad va? Med tanke på rubriken. Vet väl jag oxå att det inte är nyår. MEN, det jag ville komma fram till med den rubriken är att efter nyår ska jag sätta igång o blogga igen. Nea har vart sjuk, jag har vart sjuk. Linnéa har jullov. Det  har varit jul...Snart nyår. Det finns inte utrymme. Men efter nyår. Se det som ett LITET nyårslöfte.

 

Gott nytt år på er alla så hörs vi efter nyår!

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Bustroll





V70.

Ja...Då var vi stolta ägare av en V70. Känns som man åker i ett flygplan. Det gillar vi. O vet ni? testa att skriva utan höger lillfinger på tangentbordet. Inte det enklaste va? Att göra ett frågetecken, bara det är svårt. Därför avslutar jag här redan. Papercut it is! Återkommer när den allvarliga skada är reparerad. Funderar på akuten. Som sagt, återkommer.

 

 

 


Godkänt.

Jag o Linnéa åt en magisk lunch idag. Alltså Billys pannkakor. Dom får godkänt av mig och Mycket väl godkänt av Linnéa. Då vet man det. Kan man köpa dom istället för att kämpa sig med egna pannkakor. O massa disk också för den delen. Nu kanske ni undrar vad gör Linnéa hemma? Hon är ju inte 15timmars-barn förrän nästa vecka?! Jo det ska jag tala om. Hon vaknade i morse med ett öga som var igenlimmat av var. Därför. Ögoninflammation stavas det. Stackarn. Men var inne o kikade på henne nu, hon sover. Och det var inte alls geggigt så vi hoppas på en ögoninflammation över dagen. Som Danmark över dagen.

 

Jag fick båda barnen att sova samtidigt. WOHO. Det är inte det lättaste skall ni veta. Men jag vågade inte lägga mig själv, känns som att de tycker att jag inte ska sova. Jag är ju den där supermorsan, tror dom ja ! Nä, men så fort jag lägger ned huvudet på kudden vaknar antingen den ena eller den andra, o om man inte får sova fem minuter blir man irriterad o då hjälper inte ens kaffe. Därför håller jag mig hellre vaken !

 

Igår var det BVC och Olivia får ¤¤¤¤¤ (Fem solar, av fem möjliga) Gått upp i vikt hade hon. Växt på längden makalöst. Och hon lyfte på huvudet, flinade och pratade. Ja allt som en tvåmånaders bebi skall kunna.

 

Ikväll är det Idolfinal. Känns okej. Men tiden går fort. December? Om en månad är Linnéa 2 år. TVÅ ÅR. T V Å ! Jag förstår det inte. Gör ni ?!

 

 

 

 

Slående Lika!

 

Polare.

 

Olivia.

 

 

TREVLIG HELG!

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Mina Bustroll





 


Skräcken.

Ja alltså tandläkaren, skräcken. Idag var jag där för att få bedömning om lustgas eller ej. Det är så här, jag har en tand som har en fyllning och i den fyllningen verkar det ligga lite luft. Dom ville helt enkelt lätta på trycket. På samma tand har jag ett hål. De skulle fixa detta på allt o samma gång. Och Eftersom jag är skraj för tandläkaren så ville jag ha lustgas. Hon frågade om jag verkligen inte klarar mig utan, o de gör jag ju inte. Jag skakar. Det kniper till i magen bara jag tänker tanken att ligga där med slangar i munnen. Så hon tittade på mina tänder, hålet är inte ens aktivt och luften ligger så väl paketerad. Så jag fick mitt friskvårdsavtal utan att fixa detta ! Underbart. 50kr/månad. Jag överlever.

 

Allstå, just nu tror jag att jag ser rätt skev ut...En tutten fick lätta på trycket i morse. Andra tutten har inte gjort det sen igår. Stenhård. Känns som en sten faktiskt. Så får nog gå o pumpa lite så det inte blir mjölkstockning där...

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Bustroll

 

Over n out. Mami


Sniffa solkräm.

Ja det är vad jag gör när jag längtar efter sommaren. Den liksom bara står där å väntar på att solen ska bränna mig och jag skall vilja ta fram den...Så därför ibland så tar jag fram den så den inte står längst bak bland alla flaskor i badrummet och sniffar smörjer nästippen för att få denna goa doften att hänga kvar. Gemigsommar.se

 

Over n out. Mami


Älskade busungar !

 

Älskar Er Så Otroligt Mycket.

 

Ville börja mitt inlägg så. Har haft fullt upp som vanligt. Linnéa var sjuk förra veckan vilket innebär att jag inte haft någon tid. Knappt tid att amma Olivia. Var på BVC förra veckan å då hade Olivia gått ner 30gram. Inte ens en skinkbit väger så mycket. Men i vilket fall. JAg fick panik o kände prestationsångest. Hur ska jag nu lösa detta? Hon måste gå upp i vikt. Jag stressade o mjölken försvann, naturligtvis ! Gav upp helt o hållet . Det blev flaska. I tolv timmar höll det. Sedan var mina tuttar två bomber som tickade. Olivia lättade på trycket. Sedan har det fungerat bra igen. Kör både flaska och tuttar. Blir bra det. Speciellt eftersom jag får tid över till Linnéa när Erik är hemma o kan ge flaskan. Vilket fall, vi var tillbaka på bvc igår. Hon hade gått upp ca 350gram. Det kändes bra. Jag hade lyckats. Puh. Imorgon är det 2månaders läkarkontroll. Olivia har fått ett platt bakhuvud. Jag kaninte låta henne sova på sidan, för hon rullar över med ansiktet ner i kudden o kommer inte tillbaka. O som ni märkte hon har kudde, men hon är så tung så den blir ju platt på direkten likaså hennes huvud. Hon får helt enkelt ligga på magen när hon e vaken, så är det ! Sorry Olivis. Hon gillar nämligen inte detta. Men hon får vänja sig. Punkt slut.

 

Vi har bytt sovrum, ja alltså vi och Linnéa. Linnéa fick det stora. Jag var trött på alla leksaker i vardagsrummet så nu har hon ett stort fint rum som hon är väldans stolt över. Rak i ryggen som en fura. Lalalalalalala...Närå.

 

Ska städa lite innan busen kommer hem !

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Bustroll

 

 

Over n out. Mami