Det har varit kaos.

Hej hej. Jag har absolut inte hunnit blogga och ber självklart om ursäkt för detta. MEN Jag har haft mer än anledning till det. Vi har liksom bott på sjukhus, ambulansfärder och ullared. Jag kommer alltså inte blogga om allt detta från mobilen. Därför kommer jag att skriva av mig imorgon. Riktigt mycket. För jag sover inte bra. Ligger och småvakar över olivia, och ja, faktiskt lite över linnea också. Men skall berätta allt. Älskar dig erik! Älskar er mina busungar som skrämmer livet ur mig. Linnea och Olivia. Ni är allt för mig! Over n out. Mami!

Jag testar :-)

Alltså nu testar jag att blogga från mobilen igen. Nämligen för att jag har en ny mobil. Eller jag har inte en ny. Erik har en ny. Jag fick hans gamla. Men det är bättre än min samsung. För den var lite sliten nu i slutet här då. Jag har inte hunnit blogga på en evighet känns det som. Men på helgerna hinner jag absolut inte. Sitter knappt vid datorn då. Vill ju hinna umgås med mina barn då! Och nu är linnea sjuk också. Riktigt sjuk. Och olivia är lite förkyld. Det var mycket värre igår kan jag meddela . Erik fick åka till jourcentralen och jag ringde sjukvårdsupplysningen angående olivias förkylning och fick prata med en kärring som sa väldigt kaxigt att "ska ni verkligen åka till sjukan för en förkylning?" men vi åkte inte med olivia. Jag förstår faktiskt inte varför en telefonist har anledning till att vara uppkäftig i telefon, trivs man inte med sitt jobb eller känner att man inte kan leverera ja då säger man upp sig eller stannar hemma. För de att då skall man absolut inte jobba med människor! I morse var jag med om världens läskigaste grej. Olivia låg och sov i min och eriks säng. Med sin snutte. När jag kommer in ligger hon under hela snutten. Jag lyfter då bort den, och hon är helt blå! Hon andas ju. Men är helt blå! Jag skriker och min mamma lyfter upp henne och hon får tillbaka färgen direkt. Men tror aldrig jag varit så himla rädd i hela mitt liv. Det bara knöt sig i magen. Vet inte om jag kommer kunna sova i natt! Kommer ju sova väldigt lätt i så fall! Funderar på andningslarm... Skall prata med erik imorgon. Man vill inte vara med om de igen. Kunde ju gått illa,faktiskt! Någon som har erfarenhet av ett andningslarm? Hade ju varit bra att veta lite för de är ju inte billiga någonstans! ne nu får jag nog ta och sova lite. Om jag kan vill säga! älskar dig erik! Älskar er linnea och olivia! Over and out mami

Det snöar!

Herregud, löven har inte ens ramlat av från träden och det vräker ner snö...Och Linnéa är på dagis. Så jag får inte visa henne snön. Men jag tror hon upptäcker det själv. Tur att pappa Erik fick åka och köpa en ny varm mössa och halskrage igår då! Vi har rustat oss inför denna vinter också. Olivia och jag är hos mor och far för att käka frukost...Hon ligger i babyliften och här är jag.
Var på BVC igår. Hennes viktkurva går uppåt. Men hon har krympt. Närå skämt åt sidan. Dom måste mätt fel på förlossningen för hon är bara 53.4 cm lång. Men fin är hon sa våran BVC tant! Hon ser absolut inte nyfödd ut! HERREGUD JAG TITTAR UT OCH DET VRÄÄÄÄÄÄÄÄÄKER NER!!! Skoj! Hoppas vi får en lika fin vinter. Dock slipper jag kylan. 17 minus vill jag inte ha. Inte när man har bebi för då får man stanna hemma.


Älskar Dig Erik
Älskar Er Linnéa & Olivia
Over n out. Mami

Jag är riiiiiik.

 

 

Fruktansvärt rik. Och det är inte på pengar, nej. Jag är rik på kärlek. Är så fruktansvärt stolt över mina två prinsessor. Att lilla jag har fått inte bara en, utan två prinsessor. Sinnes.

 

 

Idag var ju den dagen som jag skulle skicka iväg Linnéa helt själv ! Måste erkänna att jag faktiskt var lite nervös. Men det gick som smort! Linnéa vaknade halv sju. Kröp upp i sängen och somnade om. Först frågade hon självklart vart sin stora idol var någonstans "Pappa?!" -"Pappa jobbar :) " Sedan somnade hon om. Och där låg jag. Mitt emellan mina två små pluttar!!! Helt underbart var det. Den känslan går nog inte att beskriva. Sedan ringde klockan och Linnéa var snabb med att pussa god morgon på Olivia. Jag fick i ordning på allting. Alla hade kläder på sig. Tänderna var borstade. Allt var perfekt. Ner för trappan fick jag busarna också. En sak glömde jag. Mobilen. Men vad gjorde det? Jag var ju uppe bland molnen eftersom jag klarat av denna morgon.

 

Idag är det BVC som gäller. Olivias första besök. Skall bli mycket mysigt :) Senare är det finbesök från Eriks bror med familj :) Funderar på att vila en liten stund kanske.

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Linnéa & Olivia



Over n out. Mami


Hejsvejs.

Nu är jag här igen. En snabbis bara. Som sagt Olivia var blå på kinderna och vi var tillbaka hos läkaren igår. Inga problem med henne. Så hon är frisk som en fisk. Precis som sin syster. Dock kan man inte vara helt frisk i denna släkt men det är ju en annan historia.

 

I fredags fick jag världens hemskaste frossa. Grät och huttrade och puttrade. Erik ringde BB för jag trodde jag skulle dö. Men de sa att allt är normalt. Normalt? Jag håller på å dö. Men okej. Det gick över..Amningen är igång och jag kan gärna bli kallad för fru ko nu. Gör inget annat än mjölkar min lilla kalv. Men det är okej. För jag vet att det är för hennes bästa, o visst vill man alltid sina barn de bästa? Om det fungerar så att säga. Så jag tycker att vi skippar svampbob ett tag framöver för han har jag inte sett till på ett par veckor. Och presenterar fru KO. Moooo som Linnéa skulle säga.

 

 

 

 

Linnéa kallar sin lillasyster för beeebeee. Det är okej. Men skatteverket skulle inte godkänna det. Men det blir en Olivia Julia Maria. Fina namn som rullar fint på tungan.

 

Herregud vilken jargong jag har detta inlägget bäst å lägga av innan de går överstyr.

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Linnéa & Olivia


Over n out. Mami


Tjaaa...

...Olivia här. Som ni vet har ju jag kommit till världen. Det betyder alltså att min mamma har inte så mycket tid över för er va. Hon pysslar ju om mig hela dagarna, o sörran då. Så när hon får en gnutta tid över så går hon å lägger sig! Men skall se till att hon gör ett inlägg imorgon. Får ju inte tappa stinget. Förresten var jag hos doktorn idag. Mamma var så nojjig i fredags och berättade för doktorn att jag blir blå på kinderna! HA! Nonsens. Var väl inget fel på mig heller! Sen har jag fått ett sånt otroligt fint storkbett i nacken. Inte illa pinkat storken.

Upp i vikt hade jag gått också. Dessutom så sa doktorn att jag är stark! Så passa er i framtiden! Storasörran sover nu, o jag ska nog passa på att göra detsamma :)

 

 

 

 

Gonatt! // Olivia


Nu ska vi se om jag får ihop det...

en förlossningsberättelse alltså...Det är inte lätt nu när man har två UNDERBARA Prinsessor att se till. Att få tiden att räcka till till mina behov. Men vi löser det. Erik & Linnéa är o Handlar och ja än så länge är Olivia nöjd med att ligga i babysittern och glo på mig så vi kör på...

 

Alltså. Värkarna började i måndags runt 6 på morgonen. Linnéa vaknade vid kvart i sex så gick in och lade mig i hennes rum och känner att jag har en del sammandragningar. Lite täta och lite mer onda. Så när hon däckat så går jag in i min och Eriks säng o lägger mig. Klockan sammandragningarna. Först var det 9 min mellan sedan 6. Sedan somnade jag så SÅ ont hade jag nog inte. Klockan ringer tio i åtta. Det är dags att gå till dagis. Förstår inte riktigt hur jag ska lösa att få med Linnéa till dagis. Men på något vänster gick det. OCH att min underbara mamma följde med som stöd ifall jag skulle få jättejobbiga värkar. Efter vi lämnat Neapea så går vi hem till min mor och käkar frukost. Jag lägger mig i deras säng med brosans laptop och glor paradise. Det blir bara ett avsnitt sedan börjar det blir lite kraftigare. Jag går och lägger mig i ett bad. Dock ett väldigt kort bad blir så snurrig i huvudet när jag badar med värkar. Så jag går upp och gör i ordning mig. Ringer Erik o ber han dra sig hemmåt utifall att.

 

När Erik kommer hem så är klockan runt 11:30 tror jag...Då har värkarna avtagit litegranna så vi lägger oss och sover några timmar. Sedan går jag hem och Erik hämtar Neapea. Jag lägger mig i sängen och laddar som bara den. Äter lite makaroner. Köttbullarna var inte inbjudande i det läget. Ringer förlossningen och säger att jag haft värkar sedan 06:00 på morgonen och de hälsar mig hjärtligt välkommen när jag känner att jag inte klarar att vara hemma längre...Så jag ringer min syster och ber henne komma och hämta Linnéa för att jag visste att vi någon gång under kvällen skulle åka in... Så jag packar leksaker och allt Linnéa skall ha med sig mitt i värkarbetet och gör inte en min när Linnéa klänger på mig...Sedan kommer hon och blir hämtad. Jag vilar en stund och packar de sista sakerna till förlossningen. Allt gick väldigt smidigt må jag säga.

 

Vi kommer in och de sätter CTG mojängen på mig. Jag har regelbundna värkar. Det blir undersökning: öppen 4 cm! WOW! Great. Det här klarar vi. Jag går omkring i två timmar. Vandrar som en varg. Öppnar mig 1 cm. Inte lika WOW och peppande. Jag blev fruktansvärt deppig. Det gjorde ont och jag ville ju vara öppen mera. Jag hade ju promenerat så bra ju ! Så barnmorskan bestämmer sig för att göra hål på hinnorna. Och jag bestämmer mig för att bli hög. Jag andas lustgas. Tycker inte att den tar. Jo just det. Olivia hade bajsat i vattnet så en elektrod på hennes huvud sattes. Men tillbaka till lustgasen. De får höja den. Sedan kommer nattbarnmorskan in. En underbar kvinna som sedan förlöste mig. De sätter in dropp, värkstimulerande. Jag blir vansinnig över att inte lustgasen fungerar pga att jag hade så oregelbundna värkar så visste jag aldrig när jag skulle börja andas in lustgas. Därför ber jag om epidural. Depserat var jag då. SKäller lite på barnmorskan och ber henne stänga av apparaten som skjuter in medel som gör ont i min kropp. De sätter Epiduralen. Allt är frid och fröjd eller? Näe...Jag är totalt förlamad. Kan inte röra mina fötter. Jag säger till mina fötter, vicka på dom satans tårna. Det händer ingenting. Från övre delen av magen till tårna var jag totalt förlamad. Instängd i min egna kropp.

 

Jag kände ingen smärta ingenting. De börjar krypa i mina fingrar nu också. Vad händer? Jag försöker svälja, kan inte. Barnmorskan ringer in narkosläkaren igen. En skitbra kille för övrigt. Jag får panik över att jag inte kan svälja. Och de är rädda för att lungorna ska bli förlamade också. Efter ett tag börjar jag kunna dricka igen. Vilken lättnad. Verkligen. Ja nu var de dags och krysta talar barnmorskan om för mig. Jaha hur gör jag då? Jag känner ju ingenting. Så hon fick säga till när jag hade en värk och sedan hur jag skulle krysta. 02:12 kom lilla Olivia ut. Vägde 4755 och var 54 lång. En big bebi! Fick sy 4 stygn tror jag. Inte mycket det med en sån bebi!

 

vi fick våran silverbricka och allt var frid och fröjd. Kateter hade jag fått också, eftersom jag var förlamad...Klockan 04:00 blir Erik hemskickad. HElt sjukt, Men så är det. Jag kom till BB. Där jag träffade den mest otrevliga människan på länge. En människa som absolut inte skall jobba med människor. Hon var så otrevlig att jag ville spy på henne. Hon talade om för mig att byter blöja gör du där. Frukost serveras i matsalen då och då. MAN ÄTER I MATSALEN! Sedan frågade hon om jag hade kissat. Då sa jag näe jag har kateter. Jaha man brukar ju inte ha kateter när man kommer hit.Nähe? MEN JAG KAN INTE GÅ. JAG ÄR FÖRLAMAD! Jo men ändå. Svara hon. Tiden mellan 6-7 gick så otroligt långsamt för att jag längtade till att dagpersonalen kom. Grannen som sov i sängen bredvid snarkade. Allt var ju great. Not. Vi kom hem på onsdagen. Ville hem på tisdagen men då hade jag ju denna kisspåsen.

 

Ja det var väl allt...Finns massa detaljer men då får ni fråga....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over n out. En lycklig 2-barnsmamma :)


Linnéa har fått sin lillasyster!

Det blev en liten Olivia på 4755g och 50cm lång. Efter sju och en halv timme tittade hon ut efter en ganska rolig förlossning. Skall uppdatera imorgon men har sån satans huvudvärk nu så sängen skriker!

 

Älskar Dig Erik

Älskar Er Linnéa & Olivia

 

 

Over n out. Mami


Ursäkta.

Skall aldrig mera blogga från mobilen. Jag lovar. Vet inte hur många inlägg som det blev av ett inlägg? Jag har i alla fall raderat alla kopior nu...Så nu är det bara en kvar. Vet inte hur det gick till riktigt. För mobilen påpekade för mig att det itne fungerade så jag la ner det. Nu förstod jag, den lurades. Men det betyder ju att jag egentligen inte behöver skriva ett till inlägg men kan ju uppdatera med lite mumsigt ändå.

 

Linnéa, mamma och jag skulle ut och gå. Upptäcker en blodblandade slemklump igen. Där har ni updaten!

 

 

Over n out. Mami


att de aldrig sätter igång!

Jag vet att jag inte skall gnälla egentligen, för vi har inte passerat datumet som är sagt ännu ens. Det är ju på tisdag som de beräknade datumet är, men hade de inte varit för att jag har ont hela tiden och för att Slemmisen har släppt och för att det till och med kom lite blod igår, och för att jag inte får sova på natten, då hade jag inte gnällt. men nu gör jag det. För att jag blivit lurad så många gånger nu. Ni kanske tycker att ni får alldeles för mycket information om Slemmisar, blod, svamp m.m . . . Men jag bloggar ju trots allt om vårat liv och min graviditet. Linnea väckte mig kl 7 och då hade jag i stort sätt vårt vaken sedan 6. men vi låg i sängen och tittade på musse och hon hittade min chokladkaka och åt den. Erik är iväg och jobbar och tjänar bra med pengar så vi får väl mysa så gott de går utan pappa så här på en lördag! :) Ne nu får jag nog hämta en kudde och lägga mig på soffan en stund:) over n out. Mami

E de på G eller?

Man kan nästan tro det så som jag varit uppe och vandrat inatt..Slemmisen har gått tror jag...Sammandragningar som känns mera som knip i magen. Precis som innan man blir magsjuk och lägger stora lass med diarre. Så känns de. Var 15:onde minut. Så är jag inte öppen mer än 2 cm när jag väl åker in blir jag sur. På muffen, på tappen och på bebisen som luras! Men nu idag är det den åttonde. Den kan lika väl ligga till den tionde så blir det en cool bebis i vilket fall. Och då lovar jag att inte vara sur. Jag kom på en sak. Det gör ingenting om bebisen vägen 4 kilo, OM den lovar att vara runt 54 lång. Då bryr jag mig inte. Lovar. Men är du 50 lång så kommer muffen få det jobbigt att läka igen. O som vi längtar ! Helt tokiga har vi blivit. Besatta.
Igår var vi och köpte jättesöta kanintofflor till Linnéa! Hon är jättestolt över dom ! Otroligt stolt om jag skall vara ärlig. Jag frågade henne om kaninerna kunde springa. Då satte hon fart ut genom köket till vardagsrummet. Sen kom hon och gjorde kaninljud! Min älsklingstjej!!!
Sedan har hon börjat trotsa vid maten. Hon vill inte äta. Så idag skall jag göra som hon vill. Alltså, jag skall duka en flat tallrik, precis som vi. Hon skall få sitta på en vuxen stol. Hon skall alltså inte vara bebis vid matbordet idag. Tror hon har insett det på dagis. För nu är hon inte yngst. Hon ser att dom små pluttar sitter o kladdar och håller på. Och hon är ju så STOR. :)
Nu ska jag vila för man vet aldrig när det sätter fart.
Älskar Dig Erik
Älskar Dig Linnéa
Over n out. Mami

Ingen bebi....

Håller på att bli tokig. Igår kväll var jag helt säker på att jag skulle föda i natt. Så jag la fram kläder till Linnéa, packade kläder till Erik. Ställde fram Linnéas skor så att mamma eller syster skulle se vad hon skulle ha på sig. Anledningen? Jo för mina sammadragningar kom med typ 15 minuters mellanrum och de gjorde ont. Helt bombis var jag. Huvudvärk hade jag också. Så jag tog två panodil och somna som en kung. Vaknar klockan FYRA! Hoppsan. Vad hände med att vakna kl 1 då? Var ju såklart överlycklig över att jag fått sova så länge :) Kanske var för att jag pressade ut de sista dropparna kiss innan jag gick och la mig. Bara för att. MEn i alla fall, jag vaknar klockan fyra, och vad har hänt? Ingenting. Inte ens en sammandragning. Inte okej. Men men Bebi kommer när den är redo. Helt klart. Men att lura mig är inte okej.

 

Måste också nämna att jag egentligen inte haft någon gravidcravings denna gången...Men nu har jag fått dille på Lättdryck. Tror det är BOB som gör den. Det är med hallon och björnbär i. Dricker den som tusan. Bilket är jättebra att jag hittat en dryck utan kolsyra i. För det fick i alla fall Linnéa jätteont i magen av när jag ammade henne. Vem vill liksom ha mjölk med bubblor i ?! Inte jag i alla fall.

 

Nu ska jag väl se ett avsnitt paradise för att sedan nana en stund till. Tror jag.

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar dig Linnéa

 

Over n out. Mami


Man blir äcklad...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7906333.ab

 

Jag lägger upp länken först och tänkte sedan skriva några rader om den. Jag blir sjukt äcklad av att se något sånt. Det är klart att man vet att pedofiler existerar. Men man vill inte se eller höra det. Än mindre nu när man har en egen DOTTER på en förskola. Dock tror jag att personen menade det som ett DÅLIGT "skämt" om man ser på det andra han skrivit också. Men om en vän till mig hade skrivit en sån status på facebook så hade jag inte skrattat. ÄVen fast jag vet att han skämtat om det. För det finns saker man inte skämtar om helt enkelt. Dessutom så kanske han ville att det skulle SE UT som ett skämt men i själva verket faktiskt känner så. Fy fan för äckliga människor. Borde ju utrotas. Förlåt mig. Men blir så förbannad. Helt klart att han aldrig kommer att få arbeta med barn igen efter det. Tur är väl de om han nu har sånna "känslor" för barn. Om man kan säga så. Tur att det blev upptäckt, så att denna komiska unge man kanske lärt sig något.

 


 

 

För att gå över till något helt annat så har jag haft ganska många sammandragningar nu på kvällen...Skall ta en dusch nu och se hur det blir inatt :). Jag längtar efter lustgas btw.

 

 

Over n out. Mami


Ett helt projekt.

Ja som rubriken lyder, det är ett helt projekt att på natten vända sig om i sängen. Magen liksom vill inte följa med så får buffa och stånka innan jag lagt mig till rätta igen. Inatt har jag haft en massa "mensvärk" och som gör att jag inte kan sova dels på grund av smärtan men också för att man ligger o väntar på att det skall sätta igång. När Erik går upp till jobbet på morgonen så blir det så fruktansvärt kallt att jag huttrar. Det positiva är att jag har alla kuddar för mig själv och sover som prinsessan på ärten. Jag bullrar upp undermagen mellan knäna framför bröstet. Jag får sånt himla stöd. Men det är faktiskt inte värt det, för det är kallt.

 

Igår visade jag en bild på en bebis till Linnéa och förklarade att en sån bebis har mamma i magen...Hon blev tyst en stund. Sen säger hon " Aj". Så himla sött. Sedan tar hon min hand och säger goddag goddag. Man smälter som mamma.

 

 

 

 

 

Vet inte om jag skrev det igår, men barnmorskan skulle gissa på en bebis som väger runt 4 kilo igen. Shit! Men men har min Fiffi klarat av det innan så varför inte denna gången ?! :) Vi får se de från den ljusa sidan....

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar Dig Linnéa

 

 

Over n out. Mami


BVC och MVC

Nu har vi gjort våra ärenden. Linnéa fick sin spruta och grina inte alls. En liten grimach gjordes med ett litet gnäll sen gick hon ut och åkte rutchkana igen :). Bebisen i magen växer för fulla muggar. Den går rakt upp. Så de blir bantning på den sen när den kommit ut. Kommer ju tömma mina boobs på nolltid! Galenskap! Tur att det är sista barnet må jag säga.

 

Älsklingen lagade supergod middag till mig och Neapea: Pannbiffar,potatis och gräddsås! Underbart!!!

 

Over n out.Mami


Gravid vecka 40

 

 

 

 

Barnet:


Inget är som väntans tider

Cirka 50-52 cm och 3.5-4 kg. Barnet fyller ut hela din mage. Allt är klart.
Mamman:

Beräknat förlossningsdatum

Förlossningen närmar sig, kanske har du redan fött? Förvärkarna påverkar liv-moderhalsen att mjukas upp och kortas av. Ändå är det inte konstigt om du får vänta ytterligare en vecka eller två på ditt barn. Glöm inte att det är helt normalt att passera utsatt datum för förlossningen. Det allra bästa för både dig och barnet är att kroppen hinner mogna fullt ut innan de första värkarna kommer. Livmoder-tappen skall mjukas upp och dina bäck-enfogar hinner också mjukna lite till. 92 procent av alla barn som föds i Sverige gör det mellan vecka 37 och 42. Cirka 4 procent föds före vecka 38. Även om det kan kännas hopplöst tungt att passera sitt förlossningsdatum kan det vara en tröst att veta att 90 procent av allt kvinnor som passerar vecka 40 har fött sitt barn innan vecka 42 är över. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Antagligen beror det på att nivåerna av hormonet prostaglandin ökar och påverkar tarmen att tömma sig, något som är helt ändamålsenligt inför förlossningen. När förlossningen väl startar kommer du att förbruka ungefär 500 kalorier i timmen. Det kan vara nästan som ett maratonlopp att föda barn och det är en bra tanke att du skall förbereda dig för ett sådant. Vila mycket, ät bra och lagra kolhydrater så kommer du att orka bättre. Förbered dig väl och kom ihåg att din kropp är skapt för att föda, bara du låter den. Möt den första värken med mod, tillit och fokusera på din uppgift. Du har något stort och fantastiskt att se fram emot. En föda är en sak. Men det är först efteråt, när barnet äntligen finnshos er, som det riktigt stora äventyret börjar! Nu är ni föräldrar! Lycka till!

 

 

Mina tankar:

Det går ju inte en minut utan att jag kan tänka på att jag snart är en tvåbarnsmamma. Att Linnéa skall bli en stolt och bästaste Storasyster. Som skall pyssla om detta lilla lilla knyte. JAg tror inte jag fattar det helt. Har inte så mycket mera tankar. Eller jo. Jag hade kunnat skriva en bok. Men jag måste duscha.


Over n out. Mami


Ingen bebis.

Har nog faktiskt börjat inbilla mig om att jag kommer vara gravid förevigt. Även fast datumet är nästa vecka. Jag känner mig så lurad så många gånger som jag sedan i torsdags har haft grotekst ont. Det är precis som att den tänker " Du glömmer väl inte bort mig för att jag legat här inne i 39 fulla veckor nu va?" Undra vad det är för något....En bebis självklart. Men vilket kön.

 

Idag är det först BVC som står på listan, sedan MVC och sedan läkarhuset. Sedan förhoppningsvis förlossningen. Önskar jag ja. Erik önskar annat. Närå. Jag tror inte den kommer förrän runt nästa vecka som det är sagt.

 

Måste bara få rensa lite också. När jag var gravid med Linnéa och ringde in och sa att jag har täta sammandragningar (Då var jag i vecka 25 något) så ville dom absolut att jag skulle komma in på en kontroll för att klargöra att allt stod rätt till. När jag ringde förlossningen för falskt alarm två gånger ville dom ha in mig för att kika att allt var som det skulle. Denna graviditeten har jag ringt först en gång i vecka 22 något och sagt att jag har täta sammandrgningar och fruktansvärd huvudvärk. Till svar får jag "Vänta tills du börjar blöda innan du kommer in". Berättade detta till läkaren på MVC som blev vansinnig för då hade dom inte gjort något test på mig som han gjorde. Vilket kunde varit orsaken till sammandragningarna. Sedan ringde jag nu i helgen för att jag i stort sätt ville bli kollad. Till svar "Men du har ju faktiskt några veckor kvar innan du skall föda" Nähe du tänkte jag. Även fast mitt BERÄKNADE förlossningsdatum är på den 12:e oktobet så är det lika normalt att föda i vecka 38 som i 42. Blir vansinnig. Och som min pappa sa. Dom är säkert jättebra när man väl är där och skall föda barn men vad fan är det som gör dom till proffesorer i telefon? Nötter. Lite kundservice kanske de skulle läsa på. Nu fick jag sagt det också.

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar Dig Linnéa

 

Over n out. Mami


Ont sedan i torsdags kväll.

Nu har jag haft ont så länge som sen i torsdags kväll. Det började med ett tryck nedåt. men de gav med sig efter en timme. Fredagen var väl mer eller mindre bättre. Fast på kvällen var på middag hos Linnéas farmor och då fick jag gå o vila i sängen...Sedan kom vi hem och det var väl mer eller mindre lugnt....Inatt fick jag TVÅ jättestarka värkar och tryck mot ändtarmen. Kändes som att jag skulle skita ner mig och jag funderade på hur jag någonsin skulle kunna ta mig till parkeringen utan att ungen ramlar ut. Men dom försvann dom också. Jag som var så lycklig när jag gick och la mig igår. För jag hade inte ont någonstans. Kändes knappt att jag var gravid. Två timmar senare kvider jag av smärta.

 

 

DÄRFÖR kommer uppdateringen vara lite sådär nu när jag har så ont och ingen kraft att ens sitta vid datorn nästan. Men jag lovar gott folk att ni ska få reda på när det händer något :)

 

 

Älskar Dig Erik

Älskar Dig Linnéa

 

 

Over n out. Mami