Trots

Olivia är inne i sin 3 års trots big time nu och man undrar varje dag när hon ska nå sin topp för att sedan gå tillbaka till den snälla Olivian. Vi har tröttnat, vi skäller och skriker och gråter ändå skiter hon i det. Igår blev jag så frustrerad att jag hotade med polisen och det är så felfelfel. Men de är fasiken de enda som hjälper! Min lilla Olivia! <3 

Overnout. Mami 




Jul

Åh detta var en riktig bra jul. Jag mös av varenda liten sekund på julafton. 
Vi startade hemma hos oss. Först en god julfrukost och sedan bar jag och Kevin oss ut i stormen för att köpa det sista. Hem och gjorde en typ "svensk panacotta" med risgrynsgröt,grädde, vaniljyoughurt och lingon som topping! (den blev jättesmarrig) 
Vi åkte sedan ner till mamma och pappa för att fortsätta fira med mina syskon och kusiner. Hade en helmysig dag verkligen och ALLA barnen fick BRA julklappar och inte bara massa kraffs. 

Nu ligger jag här med Kevin jämte och tänkte på hur det var för ett år sedan. Vi längtade och längtade för nu efter jul var det bara en och en halv månad kvar innan han skulle titta ut. Och vad vi väntade och längtade. Å nu ligger jag här, bredvid världens finaste och underbaraste lilla son. Han är så fin i både personlighet och utseende. Han är så fin så fin. 

Jag ligger inte bara här med Kevin, jag ligger här med nageltrång på tummen. Inte lika rofyllt som den sussande bebisen. Tummen värker konstant men känner att ta en värktablett för nageltrång? Det är väl lite mesigt? Tummen e stor och blå och gör fruktansvärt ont. Hoppas de lagt sig imorgon.

Idag har vi åkt skridskor med Eriks familj. Tjejernas premiär. Två bambisar på hal is. Linnéa fick kläm på det på slutet men Olivia gav upp och la sig raklång å suckade.

Overnout. Mami 









Dan för dan!

Ja äntligen är det julafton imorgon! Är helt slut på allt frågor "när är det julafton?" "När kommer tomten?". Å jag är en sån människa som älskar julafton. Jag gjorde inte det innan alla barnen kom men julafton är barnens afton! Mina barn blir ordentligt bortskämda i år. 

Idag är det en riktig städdag. Har flyttat ut våran säng i sovrummet så att kev kan få eget å sluta hålla på med saker han inte får å kanske kan hänga i sitt rum istället. De blir faktiskt väldigt mysigt. Bilder kommer sen. 

Erik å barnen är på buslandet å roar sig 💖

Overnout. Mami




Va e de för väder ?

Herregud de stormar som i höststorm och det är julafton snart! Vi har plastgran för att jag är lat. För att jag inte orkar ha barr i hela lägenheten och för att jag inte vill plocka Kevins händer och knän med barr. Hade så gärna velat lägga under klapparna men då kommer Kevins riva upp allt. Så ja lilla bebis jag längtar till nästa jul så vi kan få lite mer julstämning! Haha. 

Idag är det jobb sen hem och vila sen jobb igen å sen på måndag! HA! Då skare julstädas så då kickar jag ut varenda själ härifrån utom mig själv och katten! Ska se om jag kan få rensat skåp och få i ordning Kevins rum. Håller på att måla babblarna till honom med akrylfärg. Kan inte påstå att jag är grym men det är ju snarlikt i alla fall. Ska fixa bild! 

Nu kommer en liten bildbomb!












Tid.

Jag har inte haft tid, till varken mig själv, barnen eller Erik. Känns som jag jobbar jämt, fast lönen visar att så är inte fallet. Men tror resorna sliter på mig. Jag åker buss mer än jag träffar barnen vissa veckor. Men det är så det är, man måste jobba och jag älskar att få jobba! Det händer mycket i vårat liv just nu.

Kevin börjar förskolan 17 februari. 
Kevin blir ett år den 13 februari.
Linnea blir 5 år i januari.
Det är julafton snart.
Jag jobbar.
Erik har fått jobb i Oslo.
Erik har fått boende i Oslo och kommer att tillbringa 3 nätter där och 4 hemma. Det kommer att bli en ny rutin för oss alla.
Vi tycker att vi bor trångt, lite sillburk, men vi klarar oss.

Alla julklappar är färdiga och vi väntar bara på att julafton ska komma :) Kevins första jul. Det är så mysigt att fira jul när man har barn, den blir helig på något sätt!!! 

Overnout. Mami