Kevin och maten

Kevin har strulat lite med maten, ja alltså den riktiga maten. Gröt har gått bra men det smakar ju ungefär som välling. Så han har fått testa det som brukar vara favoriter köttfärssås å biffstroganof men det har inte varit en höjdare. Så igår när mamma och pappa var här på middag så var han kinkig så tog fram 1/3 av couscous och kyckling. Han åt lite mer än halva! Var i chock! Känns som en lättnad. Idag åt han resten av kycklingen till lunch och rödspätta till middag. Lite gröt till kvällsmat så det känns som det lossnat det här. Man får bättre rutin på dagen när de äter fast mat eftersom man då äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmat.

Erik jobbar å jag har varit dödstrött hela dagen. Men nu är kl lite över sju och Kevin sover.

Overnout. Mami


Finbesök

Idag har mor och far varit på besök. De stannade för middag som blev potatisgratäng, baconlindad fläskfile, sås och sallad. Till efterrätt kladdkaka med grädde som Erik slängt ihop. Jäättemysig dag å nu väntar vi på sängdags för ungarna!


Har haft mycket

Att stå i...det funkar jättebra påt jekernas förskola. De trivs och det är huvudsaken. Erik har fått xtrajobb och jobbar mycket och är borta långa dagar... Å jag har renoverat tjejernas rum. Tapetseringen hjälptes vi åt med, Erik och jag men resten har jag fixat själv. Fast de hade inte gått utan Erik som haft barnen. Kommer bli bättre på update! Nu är i alla fall rummet fixat å jag har inte panik så fort jag går in där. Snubben som bodde här misskötte sin lägenhet enormt men bolaget vi bor hos säger att de får vi göra tillval på! Men de gjorde vi inte :) tapeten hade förövrigt hängt sen huset byggdes. Overnout. Mami


Vardagen rullar på bildbomb...


Mycket som händer här...

Det är mycket som händer... Tjejerna har börjat förskolan här. Slipper pendla och jag och Kevin myser till max när dom är där. Hade en dags inskolning. De är förskolevana och då krävs inga 2 veckors inskolning, jätteskönt!

Kevin rör sig frammåt, han ser ut som en larv. Ihop å sträck ut, ihop å sträck ut. Så idag blir det småleksaksjakt!

Igår höll Kevin på att kvävas efter att Linnea gett honom en tvättlapp som jag fick fiska upp långt ner i halsen. Den rädslan! Jag skakade riktigt mycket efteråt och man blir chockad över hur fort saker och ting sker.

Overnout. Mami

https://cdn2.cdnme.se/2020752/6-3/pic_52038f11e087c30d26afdb95.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2020752/6-3/pic_52038f11e087c30d26afdb95.jpg" class="image">


Träning.

Jag äter bra och jag rör på mig. Jag är stolt över mig själv och detta ska nog kunna ge resultat. Igår kvällnattade jag tjejerna, samtidigt som jag somnade där inne. Vaknade och var helt groggy tänkte att det här orkar jag inte men sen bara beslutade jag mig för att gå. Jag gick och gick och gick. 4,3km. Helt otränad. Men det gick bra. Jag är stolt över mig själv. Jag ska klara de här.

Overnout. Mami


Östra.

Nu har vi varit på östra som alltid tar emot en bättre än vc. När vi kom in hade Kevin 40,1 i temp trots att han fått en ipren 1 timme innan. De ville ha urinprov från Kev å de var lättare sagt än gjort! Läkaren kom innan kisset å det är ovanligt. I alla fall, ingen infektion så vi ska återkomma efter helgen om de fortfarande hänger i sig.

Overnout. Mami


Konstig kväll.

Igår bestämde jag mig för att gå ut och gå. Jag är extremt otränad och börjar gå uppi vikt. Jag börjar bli tjock. Så det är lika bra att ta tag i det nu. Jag gick ca 3km i rask takt. Skulle egentligen gått längre men fick så ont i fötterna. Men någonstans måste man börja för att sedan utöka. Jag kommer ta en bild på hur jag ser ut nu, och jämföra med resultatet för det kommer bli ändring. Bilden kommer läggas ut här när jag nått mitt mål för att se skillnaden.

Så i vilket fall så skulle jag lägga mig i ett varmt bad med datan på en pall och se på paradise. Allt var så perfekt när jag låg där. Tills jag hör skrik och Erik knackar på dörrn, både Olivia och Kevin är vakna. Så Olivia fick komma in till mig och det tog en sekund så tog hon av sig kläderna och hoppade i. Så där satt vi kl 23 på kvällen och badade.

Försökt få vårdcentralen att nå mig. Kevin är kass big time. Inatt hade han 39,2 i feber å 38,3 med febernedsättande. Nu ligger han bredvid mig och sover, samtidigt som han gnyr lite. Man hör hur jobbigt han tycker det är. Får väl se om vc ringer upp, ringde halv nio å då skulle de ringt tjugo i nio men inte fan ringde någon så nu gör jag ett nytt försök. Blöh :/. Annars får de bli östra.

Overnout. Mami


Feber

Kevin har av någonanledning fått feber, det förklarar ju hans gnällighet det senaste dygnet så det blir vila för honom idag :)

Annars så är planen att ge sig iväg till affärn idag. Erik har skola så det är första dagen hemma ensam med barnen sen typ april/maj?

Overnout. Mami