Mysiga Kevin!

Vi har börjat vänja av Kevin att äta på natten, det funkar ju inte för någon av oss att studsa upp och ner. Vi ger både gröt och välling på kvällen för att han ska stå sig längre. 
Igår vid 23 vaknade han och gallskrek, han ville ha första nattmålet men jag tänkte "nä nu får det vara nog". Så jag tog upp honom och bäddade ner honom bredvid mig och HIMMEL så mysigt det var!  Han sov hos mig till Linnéa kom och blev ledsen för att "hennes" plats var upptagen. 

Såg förresten solsidan i förrgår på playen. Jag har alltid tyckt att det har varit så kul, men nu tycker jag bara det är pinsamt. Det är jobbigt att se det. Får väl se i nästa avsnitt om det blir kul!

Nu jobb på en skola för 1:or igen!

Overnout. Mami

Fröken

Idag vikarierade jag på en skola och traskade dit i tron om att vara elevassistent. I själva verket skulle jag vikariera för en lärare och hålla en NO lektion för 24 7åringar. NO var och är inte min starka sida precis, nä de e skittrist!!! Men i alla fall där så skulle vi prata om Sveriges träd. Ek, rönn, al, gran, tall å säkert något mer träd som jag förträngt. Hur bladen ser ut ich blablabla. Hoppas dom lärde sig något mer än att vikarien inte kunde något. 

Sedan fick jag sniffa lite bebis. De e konstigt för det känns som hon alltid varit här. 

Hoppas ni har haft en bra dag.

Overnout. Mami





Present!

Idag var vi och lämnade presenten till lilltösen! Jag hade gjort en egen blöjtårta och ÄNTLIGEN kan jag lägga ut en bild. Jag tycker jag varit VÄLDIGT kreativ åt denna tjejen. Först lapptäcke och sen blöjtårta. 

Overnout. Mami


Första lapptäcket någonsin, och första gången jag sydde sen jag gick i 3an på grundskolan. 


Utan cellofan


Jag köpte blöjor i stl 2, två nappar, en snuttefilt, två par newbie strumpor och en newbiemössa. 


Moster till en prinsessa!

Igår blev jag moster igen till en liten Alicia. Ett sånt bedårande flickebarn! Å en jäkligt stolt syster över mammans kraft att klara den förlossningen så himla bra! Grattis till er familj! Å såklart ännu mera grattis till William som blivit storebror!!!

Idag är det troligen jobb, sitter och väntar på ett sms så jag kan ge mig iväg. Hoppas hoppas på skola idag! Eller åtminstonde EN förskola utan kräksjuka. Jag blir psykiskt kräksjuk, å det är väldigt jobbigt faktiskt.

Hoppas ni får en fin dag där ute! 

Overnout. Mami




Mycket att tänka på..

Det har varit en del att tänka på i två-tre veckor nu... Dels behövde man smälta Kevins dramatiska utspel och sedan har herrn inte varit riktigt kry. I förrgår fick han penicillin mot öroninflammation och nu har vi fått tillbaka våran friska och glada Kevin! Han har oxå hunnit lära sig att krypa så han ålar inte alls längre! Så det kanske gjorde att han blev mycket mer nöjd. Han ställer sig upp mot allt! 

Jag jobbar ganska mycket nu vilket är kul samtidigt som jag saknar och längtar hem! 

Overnout. Mami