Omtumlande

Hej!
Det var varit en kämpig vecka med lite sömn och ett rent kaos. Men mitt i kaoset kunde jag smita iväg på lördagen för att mysa med ett gäng vänner från grundskolan! 

Kommer hem i mina festkläder på söndagen för att ta det lugnt med mina små troll som jag saknat otroligt mycket! Å det blev till en början väldigt mysigt och lugnt. Kevin hade varit på bättringsvägen men hostan hade kommit tillbaka på söndag morgon. Erik går för att sova middag med Kevin och kommer upp efter bara någon minut och säger att Kevin knappt andas och jag ser hur snabbt och ytligt han andas när han hänger där på Eriks axel han får lite panik och sedan orkar han inte mer... Och lägger ner huvudet på axeln, svimmande.. Jag blir helt stel, vad gör man när ens barn inte får luft?! Det är bara panik, Erik var på väg ut på loftgången ifall det var falsk krupp så är det alltid bra med frisk luft men han vaknar och kvicknar till och vi andas ut.
Så vi bestämmer att de ska testa att lägga sig en stund till. Under tiden ringer jag mamma i ren chock och berättar vad som hände. Efter någon minut kommer Erik upp igen och samma scen spelas upp igen förutom att denna gången blev han väldigt blek. Jag får panik, blir stel och denna gången beslutar vi oss för att ringa SOS. 
 De skickar en ambulans direkt. Jag hör sirenerna efter bara ett par minuter in i samtalet med SOS. Det var bara att lasta och åka. Kevin var vaken igen men väldigt blek. De tar massa kontroller i ambulansen och han har piggat på sig.

Väl inne på sjukhuset får han andas adrenalin efter en stund och blev något bättre... Efter nästan 7 timmar på akuten så skickar de hem oss utan någon form av medicin för falsk krupp. Luftrörsvidgande... Vi fick inget mer än orden "kom in ifall det händer igen!". Känns väldigt tryggt, VÄLDIGT. 

Kevin är fortfarande väldigt gnällig och skrikig, han har två tänder på gång i underkäken. Han är en bestämd herre som skriker så hela taket lyfter om han inte får som han vill, vilket han absolut inte får när det rör sig om saker han inte kan eller inte får. Då får taket lyfta helt enkelt.

Nu sitter jag och väntar på sms om jobb men verkar rätt lugnt idag så kansle får bli hemma och städa och rensa! 

Overnout. Mami






Födelsedag, månadsdag, sjuklingar

Olivia fyllde 3 år i lördags. Lilla hjärtat börjar bli stor. Fina presenter fick hon och har en hel uppsättning med bondgårdsdjur nu. Hon är verkligen supernöjd med presenterna och besöken av fina vänner och släkt. 

På söndagen blev Kevin 8 månader. Om 4 månader firar vi ett år för honom. Det är så ofattbart vad tiden går fort. Det är även nu Kevins tur att ligga sjuk. Väldigt sjuk dessutom... Kanske rs? Någon som har erfarenhet? Hostar något så hemskt, mycket slem långt ner i luftvägarna, men han har kraft kvar och ork till att skrika. Han ligger just nu i skrivande stund mitt på mig. Jag har min rygg mot en kall vägg och överväger att flytta honom. Hoppas han blir bra nu lillalilla hjärtat! 

Overnout. Mami




Sjukling+bakning+lekplatshäng

Ja i några dagar nu så har Olivia varit sjuk med feber, hosta och falsk krupp. Det har inte gett med sig ännu men får hoppas att det försvinner innan helgen då hon fyller 3 år och det är kalas för hela slanten. Vi bakade igår, en chokladrulltårta och en hallon och även syltgrottor. Mycket godare med hembakat...

För en stund sen kom vi in från lekplatsen där vi busat en stund i regnet. 

Olivia däcka som en stock i soffan...

Overnout. Mami










Jobb

Nu har jag jobbat ihjäl mig. Inte jobbat på tre år och har nu jobbat två dagar i sträck, poor little me. De är inte jobbigt när jag är iväg men när jag kommer hem är jag så trött så trött! Men det är SÅÅ kul att få komma ut å arbeta. Har varit i en förstaklass + fritids i två dagar, mycket lärorikt! 

Idag äre kanelbullens dag å vi ska baka. Får se hur de går ;) 

Overnout. Mami.