Kolik.........?

Jag vet inte alls, men Kevin har skrikit hela sin vakna tid under tiden idag. Började även lite smått igår...Inte alls kul för man blir helt slut. Han äter enormt mycket. Först tog han båda brösten, sen en timme senare en flask 65 ml sen en timme senare en flaska 65ml...Ger både ersättning och amning eftersom jag inte har tid att intensivamma och för att han blir förbannad när de inte kommer så snabbt som han vill. Ska till bvc imorgon och skall ta upp de här med magbesvären :/
-
Har ingen telefon. Den bara dog igår och ville inte vakna igen. Så fick panikbeställa en Iphone 5. Men så kom  jag på att jag inte har ett giltlig leg eftersom de gick ut 22 februari så var och fixade ett pass idag...suck...
-
Vil egentligen skriva massor men jag somnar snart...Förlossningsberättelse kommer. Jag håller på att fila på den i huvudet och den kmr snart ner på tangenterna!
-
Overnout. Mami

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Låt oss säga katterna, alltså barnen. Alla 3 sover i sina egna sängar och vi skulle ha lite fredagsmys varpå jag upptäcker att Erik köpt EXTREME SPICY chips till mig. Kevin hade ju flippat ur om jag vräkt i mig dom, så här sitter jag med ett glas juice och deppar. Det finns ALLT jag inte kan äta i skafferiet. Men jag är inte alls bitter.
-
Idag kom vi till slut iväg till Ikea. Halv fyra var den väl efter en trögstartad dag. Fick köpt både de ena och de andra och imorgon ska vi byta rum med flickorna. Dom har så litet att de tar ut alla leksakerna, så nu får dom det stora. Ska lägga upp bilder imoron :)
-
Overnout. Mami


Första gången med kollektivtrafik till dagis!

Gick riktigt bra. Jag hade heller inte förväntat mig nått annat och då tror jag att jag behåller lugnet. Jag är väldigt lugn å litar på barnen vilket de känner av. Det tar 50 minuter men det känns absolut inte som det eftersom det är två byten. Nä, jag är riktigt stolt över att det gick så bra. Får se om det går lika bra hem :) nu ska vi vila!
-
Overnout. Mami


Första bvc besöket!

Då var det daga för första bvcbesöket och äntligen få träffa våran underbara bvc sköterska! Finns ingen bättre. Har haft samma sedan Linnéa föddes. Kevin hade växt 1,4cm på längden, huvudet 8mm och vikten 18gram Sen i måndags. Dock är viktuppgången lite oklar eftersom den är mätt på olika vågar. Sköterskan sa att är han inte nöjd efter båda brösten kan jag putta till med ersättning om jag inte känner för att intensivamma för att få igång det hela. Hon sa också att stora bebisar kräver mer än små bebisar och med tanke på att jag har två flickor också så är det förståeligt att tiden inte finns. Fick även träffa barnpsykologen som läser en specialistutbildning och vill följa ett nyfött barn och dess utveckling så nu är Kevin hennes studieuppgift :). Hon kmr att göra ett hembesök i månaden som varar i en timme. Så sammanlagt 6 besök vilket det sista blir i november. Hon kmr att följa hur Kevin utvecklas, hur han kallar på uppmärksamhet och lite annat. Hon har jobbat som psykolog i 10 år vilket gör att jag litar på henne och hon sa att om vi har frågor om vad som helst så går det bra att ställa dom i slutet på varje besök.
-
Det har varit en hektisk dag som började med att vi (jag) försov oss. Jag hörde inte alarmet alls då Kevin hade sin vakna-latja-med-mig period mellan 04.30 och 06.00. Men han är för himla söt så man kan inte annat än le trots att ögonen går i kors.
-
Imorgon åker vi buss och tåg till dagis, jag och mina tre barn ;). Erik fick idag reda på att han kommit in på en utav utbildningarna som han sökt och vi är jätteglada för det :). Uppdaterar imorgon om hur resan gick :)
-
Overnout. Mami


Storken!

Idag har vi varit på storken med lillprinsen. Vägning 4340 och när vi blev utskrivna i torsdags vägde han 4260 så han går uppåt igen vilket ger mig ett bevis på att mjölken räcker. Han är dessutom det första barnet av mina 3 som inte nöjer sig med ett bröst till måltid utan tömmer båda ordentligt. Pkutestet var lite pilligt för barnmorskan. Tre stick fick han stå ut med men lika glad var han för han fick suga på sockerlösning.
-
Fick oxå med mig förlossningjournalerna hem. Jättekul att läsa igenom. :) kmr en förlossningsberättelse inom kort skall bara få igång vårat internet.
-
Overnout. Mami


Mäktigt

Allt det här med att skaffa barn är så himla mäktigt. För en vecka sedan stod jag och grät i köket för att mitt ben gjorde så vansinnigt ont. Tjock å ledsen, idag sitter jag hör med världens finaste lilla kille och bara sniffar å myser på denna krabat. Det är så ofattbart.
-
Flickorna älskar sin lillebror ooch är så stolta över honom att de spricker. Men de har haft ett par tuffa dagar nu där allt i deras värld vändts uppochner. Mycket bråk, skrik och tjaffs i hela familjen. Det känns som att det börjar lägga sig. Vi är en stor familj nu. Många viljor.
-
Idag har i alla fall min syster med familj varit på besök och dom köpte mä sig massa gott fikabröd! vi mölade tills vi sprack! Flickorna fick leka med sin kusin och var jättenöjda :).
-
Imorgon är det storken som gäller. Skall bli kul med en liten utflykt :). Hoppas ni haft en bra helg!
-
Overnout. Mami


Tröttheten kom ikapp

Igår kväll kom tröttheten ikapp mig. Jag och Kevin somnade i sängen och jag vaknar av att Erik lägger sig bredvid å undrar vad jag håller på med. Kevin ligger då alltså 30 cm ifrån mig med ett hysteriskt skrik å jag vaknar inte. Skrämmande faktiskt. Mjölken har runnit till men är ändå lite seg. Kevin vill äta jämt så det tar väl sin lilla tid att få rätt inställning på rattarna :).
-
Jag har verkligen inte haft ont efter förlossningen förutom efterrkarna som nu bara känns lite molande. Men då har mitt navelbråck som jag fick i början av graviditeten börjat bråka. Gör jätteont och jag kan inte böja mig fram utan att det ploppar ut lite å gör svinont :(
-
Overnout. Mami


De känns som han alltid varit här..

Trots att Kevin bara är lite mer änett dygn känns de som att han varit här föralltid. Nu ligger han inte i mig utan jämte mig istället. Känns helt magiskt. Det är en sjuk känsla att bära ett barn, att längta, att oroa sig, att få växa och att få föda fram det finaste på denna planet. Helt otroligt. Den här förlossning följde jag kroppens signaler till fullo och det kändes konstigt vilken kraft kroppen har egentligen. Imorgon blir det städ och tvätt. Kanske någonpremiärtur med barnvagnen. Får se vad vi känner för.
-
Något som är konstigt är att jag inte har ont i underlivet? Lite öm men absolut inte ont? Kan sätta mig utan bekymmer. Eftervärkar har jag däremot och medicinerar mot det. Går över snart. Kommer förlossningsberättelse så småningom!
-
Overnout. Mami


Känslosamt möte

Tänk att första mötet med syskon är så känslosamt, tårarna bara forsade ner. Flickorna var så stolta och Olivia drog upp klänningen jag har på mig å sa "jaa ingen Kevin i magen mera" dom var så stolta och det var så roligt att se! Mina små stjärnor!
-
Ligger här med hemska eftervärkar och undrar hur jag ska ta mig igenom dom. Fått panodil och sköna värmekuddar å snart äre diklofenak som gäller. Med Olivia ville jag bara hem från sjukhuset men jag må säga att vi har det mysigt jag och prinsen som strax skall matas. Väntar bara på lite effekt från panodilen.
-
Overnout. Mami


Alla mår bra.

Nu är vi alltså 5! Kevin anlände om än en vecka försenad men de gjorde han med bravur. Enklaste förlossningen av de alla. Skriver mer imorgon när jag kommer hem!
4470 å 53 cm lång! :)
Overnout. Mami :)


Sitter på förlossningen.

Mår jävligt bra, tyst å lygnt å skönt å det är jag och lustgasen. Jag sa till Erik att powernapa för de är jag å lustis som hänger nu. Får se när herrn behgar att komma ut men öppnat mig 2cm på 3h.. Så är alltså öppen 4 cm! Sitter å guppar på en boll!
-
Overnout. Mami


Det börjat hända grejjer!

Nästan ingen sömn inatt, värkar var 6-7 min å ett jävla rännande på dass. Får se när grabben tittar ut! Kanske idag? På sin fars födelsedag. Ska käka lite, sova lite, föda lite å åka hem. Haha. Thats my plan, kommer ju troligtvis stanna av SOM ALLA ANDRA GGR!!!
-
Skriver sen.
-
Overnout. Mami


Hinnsvepning

Så här är de.. Har haft frutansvärt ont i mitt vänstra ben å igår kväll brast det totalt. Var på östra idag där läkaren konstaterade ichias, skönt å veta var det var mindre skönt att man inte kan göra något. Fick mig en rejäl hinnsvepning, öppen 2 cm å 1 cm kvar av tappen. Så! Nu ligger jag i sängen med VÄRKAR. Tack å lov är dom inte täta än. Vet inte om det beror på att dr retat eller om det är för att hinnsvepningen gjort nytta... Fått i mig masssa spaghetti å laddar inför ett eventuellt maratonlopp i afton. Men herregud så ont det gör. Lustgas i hemmet borde införas.
-
Nu ska jag vila! Uppdaterar om vi åker in :)
-
Overnout. Mami <3


Lugnet före stormen?

Inatt har jag sovit sjukt bra, vaknat en gång för att gå på toa. Linnea har hostat lite men det är inget som hållt mig vaken konstant. Inga förvärkar/sammandragningar inatt och det verkar som lilleman sovit inatt, om det inte är jag som sovit så tungt och missat showen. Blev nästan lite orolig för att han rört sig mindre än han brukar så jag drack ett iskallt glas vatten och väntade, sen kom det små rörelser. Så detta kanske helt enkelt är lugnet före stormen? Alltså nu känner jag att jag lika väl kan gå över tillfredag. Har två vänner som skall ses på torsdag och de undrade om jag ville bli med förutsatt att Kevin inte kommit. Å såklart ville jaag det men tror att Han kommit tills dess. Läkarbesök tisdag oxå! Men idag ska vi hem till flickornas farmor och mysa :).
-
Igår fick vi, eller ja, Erik tvättat upp ALLA kläder då det var obokat i tvättstugan. Vi har inte fått vårat tvättstugelås ännu, men imorgon får vi i alla fall våran tvättmaskin hit :) lyxen is back! Slutet av nästa vecka eller början på veckan efter så kmr våran diskmaskin oxå! Just nu diskar vi för hand...
-
Ha en fin lördag!
-
Overnout. Mami


+3 dagar....

Den här graviditeten är inte riktigt som jag trodde den skulle vara. Jag trodde för det första att han skulle komma tidigare än BF. Men där fick jag! För det andra trodde jag inte jag skulle få bristningar, vilket jag aldrig fått med flickorna men som börjat synas mer och mer på "övertiden" och för det sista trodde jag aldrig det skulle vara så här jobbigt att gå över tiden. Stor eloge till er som får gå över 14 dagar varje graviditet! Jag har haft en del värkar inatt som gjort att jag fått sätta mig upp och hoppa/gunga i sängen å andas igenom. Dock så har jag kunnat somna om efter dom. Just nu är läget: i sängen. Jag är jättetrött även fast jag bara sover och sover. Psykisk terror. Jag vet ju ATT han kommer komma så borde egentligen chilla lite, men man e ju som på nålar å vill bara ha sin prins här!
-
Flickorna har kommit in i en väldigt bra lekperiod! Kan bero på att vi flyttat, kan bero på att de går på olika avdelningar på dagis. Det är otroligt skönt, inte så mycket teve tittande utan mestadels lek. Då leks det mamma pappa barn och lillebror i magen. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser å hör dom :).
-
Overnout. Mami


+1 dag!

Jaha snart är denna dag över. Ingen Kevin. Jag har officiellt gått över tiden. Hur gör man?! Jag har aldrig vart gravid så här länge, har jag blivit elefant eller vad fan är de frågan om ?! Känner mig sjuk också. Fast jag är riktigt förkyld. Bm besök idag, Kevin fetar inte på sig längre utan han chillar å bara lever livet PÅ FEL SIDA!!!! Ska till läkaren på tis, prat om igångsättning. Hmmmmmmmmm.
Overnout. Mami


Feb. 05, 2013

Ja då äre dags att titta ut lilleman, du har ca 24 h på dig att vara lika punktlig som dina två systrar! Men vad äre man säger "fint folk kommer alltid sent!" Du blir väl en top noche som din kusin William. William the horse. Haha.
-
Nä dags att sova för nu är det på riktigt, jag vet inte när han kommer! Hejja oss!
-
Overnout. Mami


Oroligt inatt.

Inatt blev det plötsligt väldigt oroligt. Olivia fick världens hosta, skällande, andfåddhet och väldigt orolig i kroppen. Rigde 1177 å efter 20 låga miznuter som köplats nr 1 så kom jag fram. In till östra, jag hade nånstans i bakhuvudet förstått att det var falsk krupp för det gick ju över! Jaja kräktes två ggr gjorde hon oxå.
-
Idag är det bf enligt min mens men det finns inte ett tecken på att detta skall vilja starta. Imorgon är bf enligt ultraljudet. Så vi får se när herrn behagar att titta ut :)
-
Nu leker jag och Olivia björnen sover!
Overnout. Mami


Nu väntas de...

Bf imorgon enligt mens och på tisdag enligt ultraljud. Det märks att det börjar bli dags, kroppen förändras på något sätt, sammandragningarna och rörelserna. Vi bäddade i alla fall lillkillens säng förut och Linnea var med. När vi var färdiga sa hon "kom nu Kevin jag längtar efter dig!!!"
-
Overnout. Mami


Ingen bebis ännu...

Men en flytt har vi hunnit med! Nu bor vi i ytterby och känner oss JÄTTEHEMMA!!! Känns så skööönt. Lägenheten är nog den mest slitna jag flyttat in i men vi får vara våran egna lilla familj igen. Saknat det som attan under tiden vi bodde hemma hos mor å far! Men e ju otroligt tacksam över att vi fick invadera dom i 6 veckor!
-
Idag har en bit till av slemmis släppt, en del förvärkar å ett förbannat tryck nedåt. 3 dagar kvar! Kan bli mer, kan bli mindre ;)
-
Nu ska ja sova!
Overnout. Mami