Nämen Hallå!

Tja Olivia här. Min mamma har rensat min garderob, tog bort massa fjantiga bebiskläder. Tyckte också lät som en bra idé tills jag såg kläderna som flyttade in i min garderob. Bara för att jag nästan är ett år och inte passar i bebiskläder längre behöver hon väl inte slänga på mig tantkläder? "aaawww så sööööt" Utbrast hon. Jag fick rosiga kinder och skämdes som en katt. Jag försökte att flamsa bort det hela. "Ta nu av mig plagget äru gullig mamma, He he he he" Hon lyssnade inte. Inte förrän jag fick hoppa i plurret med syran åkte dom av. PUH. Å på tal om det där plurret, jag var inte ens smutsig. Hon slängde i mig ändå. Jag skrek å hon tvättade! TVI! Jag lovar för att det var för att hon inte ville attjag skulle krypa iväg någonstans när hon badade syrran! Nästa gång får jag säga till på skarpen. Tror förresten att hon förstod att jag inte gillade tantkläderna för idag hade jag jeans. Jag var tuff men fin! Precis som en tjej i min ålder ska vara!
Tack för att jag fick yttra mig, jag behöver det ibland - När mamma inte lyssnar.
Morsning! // Olivia

Okej.

Jag börjar faktiskt fundera på om jag ska lägga ut dagens outfit på mina små barn varje dag ! Det är lite roligt och kanske lyfter bloggen lite !
Tycker att töntarna som skriver att nu får ni medelhavsvärme för sista gången innan hösten är här, tänd grillen, släng fram badkläderna för det är sista gången du får känna sommarvärmen. Kyss mig vääääldigt långsamt. Tredje helgen det står på aftonbladet att det blir medelhavsvärme. Å Denna gången skyller vi på orkanen Katia. Hösten kommer när den vill så sluta nu. Börjar bli uttjatat. Tycker inte ni det? mhppffffjjss
Lägger ut en rolig bildserie på Olivia!



Idol

Jag är ju en trogen följare av Idol och i år är inget undantag. Jag tycker juryn är bra, förutom Bard. Han är elak, omogen och har inte riktigt funnit vem han själv är. En sådan person borde ju inte få sitta och bedömma andra. Jag förstår att han har erfarenhet. Men nej. Tycker inte att han har där å göra, men det känns som om TV4 kanske fick lite panik över att några kanske tackade nej och drog in Bard för att fylla upp tomrummet. Det är så det känns, sen om det inte är så är ju en annan femma. Men på något bitterljuvt sjukt sätt så tycker jag att han är så där gubb söt. Tolka mig inte fel nu. Äckel söt. Men med dumma kommentarer. Nu ser jag att minst hälften av alla läsare höjer ögonbrynen. Först en 17 åring å nu Bard. Luften e fri! Men jag vill också påpeka att jag inte vill adoptera Bard.

Idag ska vi inte göra så mycket. Måste ta tag i mitt pluggande men efter att ha varit vaken 19 timmar igår så är det segt. Men jag måste lösa det. Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så vet jag inte hur länge jag fått sova. Hoppas på att jag är mycket utvilad. Så jag orkar ta tag i jobbiga saker, så som plugg. Sedan är jag lite orolig för våran levereans från tyskland. Vi ska partaja på lördag.

Har jag nämnt att Olivia tagit tre magiska steg? Det är sjukt vad tiden går fort. När man kryper så ser man allt i en höjd. Man ser allt på golvet och ungefär 30 cm ovanför. Sedan så ställer man sig upp och ser helt plötsligt 76,5 cm mer. Så kryp ett tag till min lilla bebis!!!

Det blev ett väldigt blandat inlägg. Återkommer senare idag.


Öppna förskolan.

Idag har vi varit ute på vift jag och Olivia, som kommer bli rutin fram tills hon börjar dagis i mitten av november! Sa jag det? DAGIS! Japp på Neas avdelning, kan faktiskt inte bli så mycket bättre. Men för att återgå till öppna förskolan så träffade jag två okända mammor för mig. I slutändan visar det sig att vi bor allihopa på samma gård. Hur är det möjligt?!?!?!?!

Hur som haver. Linnéa somnade som en stock förut...Får se när hon somnar ikväll å hör å häpna jag har varit vaken sedan 04:30, inte sovit en blund. Å nu är Flickornas farmor på besök så för väl ägna mig lite åt det. Återkommer!


Adoption?!

Är jag för ung för att få adoptera? För i så fall kan väl någon säga det till mig. Jag har hittat grabben jag vill ha va. Jag säger inte att jag inte är nöjd med mina små darlingar, men en grabb hade ju suttit fint, så där i sina lagom bästa år. Eller så kan han ju få stanna i åldern och bli min framtida svärson, Linnéas framtida man! Eller Olivias! Om jag inte får adoptera, hur gör jag då? Hursomhaver, grabben är grymt bra! Checka in honom här: http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=1976876&treeId=3020207 Han heter André Zuniga Asplund,.

Diskriminering

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article13573954.ab här kan du läsa om diskriminering! Vet inte om ni kan öppna eftersom det är en mobillänk å jag bloggar från mobilen... Men annars så kika in på AB å läs om den döva flickan. Jag skrev om den här dAmen som kände sig kränkt över sin knäoperation. Idag läser jag om en flicka som är döv som nekades att leka i barnpassningen på Ica för att hon och Modern är döva. Det är diskriminering! Dom har ett handikapp, rökning är inte ett handikapp utan ett beronde som går att göra något åt -sluta. Det går inte sluta att vara döv. Tyvärr. Jag hoppas damen med knäy läser dagens artikel om flickan å inser att hon faktiskt har de lätt. Visst, man kan känna sig olika diskriminerAde... Men de måste finnas en gräns, "jag är 53 år å inget ska få säga till mig att sluta röka" näe damen då blire ingen operation. Over n out. Mami

Hmmmm...

Läste precis en artikel på Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13574845.ab . Handlar om en kvinna som nekats en knäoperation p.g.a. att hon röker. Jag tycker itne det är diskrimenerande. Jag tycker läkarna gör rätt. Anledningen är ju att det är för henne egen säkerhet och för läkarnas säkerhet. Blödningsrisken är mycket större när man röker. Och läkningsprocessen tar längre tid. Vill du ha din operation så sluta rök i 12 veckor för det är det som krävs. TOLV VECKOR DAMEN! Tre månader. Jisses. Och sen att hon kan med och kontakta AB för att hon blivit diskriminerad? HAHA! Skrattretande. Anmält till socialstyrelse, skrattretande! Jag förstår att du har ont och vill din ha din operation nu nu nu men se till att sluta röka i tre månader så slipper du ha ont i resterande 30 år ungefär.

Nu tänker alla rökare, ja det är lätt för dig å säga som inte ens röker. Ja det är det om det gäller ens egna hälsa, det är självförvållat och vill man då opereras så får man se till att sluta röka. Herregud att det ska bli sån stor uppståendelse av det. Alkoholister måste vara "rena" när dom opereras, samma gäller narkomaner. Men rökare nä dom ska få röka. Skrattar imorgon om det är en artikel till om det här. Löjligaste!


Det blev lite offigt.

Ja jag la av. Det märket väl. Men i vilket fall med det här återkommande om att Olivia skall flytta ut. Det får bli inte nu till helgen utan helgen efter det. Vi måste ha tid för det. Å ork. Så då åker hon ut, men sängen före! Idag ska vi väl se om vi orkar ta oss till öppna förskolan. Får se när frökenlöken vaknar men det lutar väl mest åt att dra oss en sväng till Maxi sen för att se om vi hittar silverschampo. Jag är gul i håret å det är inte okej. Som svampbob gul. Fast ingen svamp. Nänä den har jag blivit av med. Fick någon superduper tablett som jag blev lite snurrig på, lite skön känsla , men efter det så försvann den, totalt. HElt underbart.
Förra veckan beställde jag massa eller massa? Tre bh:ar, tre stringisar och ett par hotpants. För hela 272 kronor inkl. frakt! Kika in på halens rea om ni vill fynda som mig! www.halens.com !
Måste framkalla bilder. Från i somras men får vänta tills nästa månad.