Iphone4 å sjuk!

Jahaja, det passar ju egentligen bra att bli sjuk precis nu när jag fått min iphone men det är ju inget att rekommendera! Erik fick komma hem från jobbet eftersom jag inte orkade ta hand om Olivia! Linnea är på dagis just nu å Oliven ligger bredvid och sussar sött. Erik storhandlar... Helt underbart att få det lite påfyllt i skåpen :-)

Häggspinnmalen

Nu har den nått oss också. Den äckliga larven. Som äter upp alla bladen på träden och drar sedan vidare. Vilka as. Som bara drar sen. Å sen när käket är slut kan dom ta bilar och cyklar. Bara för att. Tro inte att jag kommer att tycka att du är vacker när du blir fjäril. Aldrig i hela mitt liv. Fy jag bara väntar på att mitt barnvagnsförråd ska bli smittat. USCH Å FY !
Var ute å tog lite äckelbilder:


Olivisen och Majskrokarna!?

Olivia brukar vakna runt fem sisådär för att Eriks klocka ringer då. Egentligen sover hon i samma rum som Linnéa men nu har hon inte gjort det på två eller tre kvällar av olika anledningar. I vilket fall vaknade hon fem i morse å bredvid sängen hade jag min termos med vatten och pulver i flaskan. Var ju bara att skaka i ordning den och plugga in den ! Sedan vill ju Olivia oftast ligga å babbla lite. Jag kände inte för det i morse så jag vände ryggen till och somnade. Sedan vaknar jag runt sju och då har Linnéa klivit in i sovrummet också. Undra om Olivia somnade om? För hon är asatrött nu. Ska nog sova middag en stund snart. Jag också.
I vilket fall så är Olivia stor nu. Påstår hon. 8 månader snart. Men hon tror att hon är större. Grejjen är den, väldigt bra grej egentligen men inte när jag är mega trött. Hon vill bara ha välling på morgonen och kvällen. Inget däremellan. BAra gört, och burkar. Det är bra för då får hon i sig allt hon behöver men det kan bli jobbigt ibland. Ibland får man tycka saker är jobbigt även fast man ska se ut som värsta supermorsan utåt sätt.

Och så har vi majskrokarna. Dom klassiska majskrokarna i den stora genomskinliga påsen är ju riktiga krokar. Igår köpte Erik ICAS majsKROKAR som var mycket billigare och det var ju bra. Men man kan ju kalla dom för majsPINNAR finns ju inte en krok på en endaste. Hur lyckas man? Hur lyckas ICA?


Harre, mässling å otroligt mycket att stå i...

Vi börjar med Harre Camping som trodde, eller trodde, visste att jorden skulle gå under i lördags, men still going strong eller så. Nu är det så här att Harre erkänner att han räknat fel en gång till. Nämligen om fem månader, den 21 oktober går jorden under. Det som var i lördags, det var den osynliga domedagen nämligen. Så vi får se om Harre har rätt denna gången. Om vi kanske lovar att inte synda å inte gå på Pride så kanske Gud låter oss leva. HA HA HA ! Heja Harre!

För en vecka sedan, nio dagar sisådär var vi på en jourcentral. Oliven hade öroninflammation konstaterades det och hon fick penicillin. Fyra dagar senare, på torsdagen så får vi hem ett brev om att Oliven kanske kan ha blivit smittad med Mässling. Å eftersom man inte vaccineras mot de förrän vid 18 månader får jag panik. P A N I K. Ringer till sjukvårdsupplysningen å förklarar vad som hänt. Hon där ringer infektion, sedan ringer en läkare från infektion till mig å ber oss komma in dagen därpå. Sagt å gjort. Väl där förklarar dom att om vi kommit inom 72 h så hade hon kunnat få MPR vaccinet å stoppat hela grejjen. Men eftersom vi fick brevet typ fyra dygn efter så hade vi inte en chans. Så hon fick massa antikroppar mot detta. Nu har det gått 9 dagar. I snitt blir man smittad inom 10...Kan ta upp till 20 dagar också. Så fram till 4:e Juni kan hon bli smittad. Lite segt. Gäller att isolera oss från andra barn som ännu inte är vaccinerade...SÅ därav den dåliga uppdateringen.

Sedan har jag haft mycket att stå i. Jag blev godkänd på mitt engelska prov som jag bara fokuserade på den veckan å hamnade därför efter med allt det andra. Igår satt jag och jobbade ikapp och det var väldigt skönt. Nu har jag inte så mycket kvar som jag ligger efter med. =))

Idag äre tvättstugan som gäller och jag är snart finito med den. SKÖNT! Får se om min iphone avi kommer idag ! iså fall springer jag till postens utlämningsställe!!!

OVER N OUT. MAMI

Uppesittarnatt!

Ibland blir det en uppesittarnatt igen. Jag skall kunna varenda litet ord innan jag stänger mina ögon. Frågar är om jag hinner stänga dom innan dom ska öppnas igen...Lite bigbrother nu sen plugg igen !!!


Jordens undergång!

Jag är nojjig för allt sånt där, men den här gången skrattar jag. Bokstavligen talat. Jag googlade "Jordens undergång 21 maj". Upp kommer en artikel som gör att jag bryter ut i asflabb. Artikeln hittar ni här http://tabloid.nu/?p=753 . Jag skummade snabbt igenom texten och den här Harold Camping som fått för sig att jorden går under på lördag åker omkring med andra super religösa nötter som också tror att jorden kommer gå under bl a för anledningen Pridefestivalen! Där kände jag att det här stämmer inte. Andra anledningar till att jorden skulle gå under var ISraels självständighet 1948 och den karismatiska rörelsen. Den här snubben sa dessutom att jorden skulle gå under 1994 när den till hans förvåning inte gjorde det så satte han sig ner och räknade igen och kom fram till att den 21 maj 2011;  "DOMEDAGEN fruktas världen över och är den dag då Gud tillintetgör världen på grund av mänsklighetens synd" . Undra om han sätter sig och räknar om natten till söndag. Det blir spännande att se. Gud kanske lurar oss? Jag är ju ingen sån där religös prick i samhället. Tror inte på nått sånt där. Därför känns det konstigt för mig att något som inte finns ska straffa oss för att vi har syndat t.ex genom pridefestivalen! Lite komiskt. HAHA!

Hursomhaver, jag har prov i Engelsk affärskommunikation imorgon. Kan ju inte ens den här affärskommunikationen på svenska så hur jag ska lösa det på engelska blir ett annat problem. Pluggade natten till idag och det lär bli detsamma till imorgon. Sedan på eftermiddagen får jag gå på en bokningssystem-lektion. Eftersom jag inte kan gå på den långa lektionen väljer jag snabbgenomgången. Men vet ni vad? Då får jag xtra uppgifter! KORS I TAKET! Blir så FRUKTANSVÄRT trött på alla extra uppgifter. Helt seriöst.

DOMEDAGEN fruktas
världen över och är den dag då Gud
tillintetgör världen på grund av
mänsklighetens synd

Sååå

Jag har haft alldeles för mycket för att hinna med den här bloggen...Men nu känns det som att jag har tid. Fast jag egentligen inte har det. MEN jag tänker hela tiden att jag skall lägga upp ett inlägg men det händer aldrig.

Nåväl, på torsdag är det prov. I Engelska som inte är min specialité! Men vi löser det. Det måste ju gå. Ska sitta inatt å plugga. Plugguggla. Sedan så ska vi ha ett muntligt "prov" också. Som jag dessutom är en vecka sen med. Det talet är jag klar med. Bra där!


Vad har hänt det senaste då? Oliven har öroninflammation...Linnéa är frisk och går på dagis...Ja allt är egentligen som det ska! Det verkar dessutom som att vi har fått tag i en femma! Ja nu menar jag ju inte en femkrona! Nej en femrumåkökare! Återstår att se om det blir godkänt men besiktningen på våran lägenhet var godkänd...Vilket är positivt.
SLänger upp lite bilder för den dåliga uppdateringen!
Gung gung på gungan!


Linnéa och bästisen Pauliina åker karusell!

Busiga Olivia!


Syskon Bus!


Olivia är 7 månader nu å tänk att lillfisan sitter helt själv!
(VIlken befrielse)