The Reef!

Japp kvällen innan The reef så fick Linnéa resfeber vilket resulterade i att hon vaknade runt nio å gick i säng tolv. Vilket inte var bra förstås, efetrsom klokcan var ställd på 05:00!! Hursomhaver vi kommer iväg och åker den spännande båten i två timmar, sedan så går vi av och destinationen är The Reef. Luktar Klor redan när vi kom in och det var sån härlig känsla!.. Något jag blev överraskad av var att Olivia var så förväntansfull, hon tyckte det var lika spännande som Linnéa. Efter fyra timmars bad varav en halvtimme gråt så var vi helt slut, speciellt flickorna som somnade i varsinn vagn. Jag somnade i Eriks knä en tio minuter ungefär.

Vi somnade tidigt igår och vaknade tidigt gjorde flickorna men det var min tur att sova ut så jag är riktigt pigg!

Bilder kommer senare, jag orka ritne lägga in dom nu..Tycker blogg.se har ett väldigt segt sätt att ladda upp bilder...


Finbesök!

Idag har vi haft finbesök av Tindra å Sandra.  De var egentligen grannar från början men flyttade =( I vilket fall så har vi träffats några gånger och idag var första dagen som dom verkligen lekte ihop! Kul att se, dessutom fick Olivia vara med på ett hörn då Linnéa är van med ett småsyskon och Tindra är lite ny på fronten men börjar bli varm i kläderna!

Imorgon är det The Reef som gäller. Upp klockan fem, för sex går bussen! Spännande. Funderar på tvillingvagn eller två enskilda? Vad är lättast på The reef när Ålajvia vill sova`? Ska klura lite till på den. Självklart följer kameran med så det kommer att tas så många bilder mitt dåligt minneskort tillåter! HAr dock glömt köpa gröt på burk å lite sånt, ska fjäska med Erik å se om han vill ta en tripp å köpa det....


Swimmingpants!

Det är inte billigt det, fick köpa två olika paket eftersom Oliven inte riktigt hunnit ikapp Linnéas blöjstl ännu. 120 kr för TVÅ paket med sammanlagt 23 swimmingpants! Rena rånet. Men men det är ju ett måste till på lördag. Sedan har jag köpt färg till mina fransar så vi får lite färg på dom !

IDag har jag en uppgift som skall in, sedan äre sommarlov. På riktigt. Jag har tjuvstartat lite. Men när den uppgiften är inne ikväll så blir det ett paradise avsnitt å sedan mys med jordgubbar å någon film med älsklingen!!!

På tal om älsklingar...Rasmus Seebach är min nya musikälskling. Kan hända att det har med att jag tittar på paradise nu men han har otroligt fin röst och mycket fina texter! Sen tycker jag danska språket är otroligt HETT! Ska nog be Erik börja prata danska! HAha


Ingen köpenhamn!

Nu Header har jag fixat, lite somrigt tycker jag. Till heglen blir det inget köpenhamn vilket har gjort mig lite deppig eftersom jag inte får träffa en utav mina finaste vänner ! Anledningen är att det har brytit ut mässling i Köpenhamn. Det värsta på 15 år. JAg riskerar inte att Olivia ska få mässling igen. Hon kan få vaccin, men det tar ändå några veckor innan alla antikroppar har hittat rätt. Så vi fick hoppa köpenhamn men vi åker till fredrikshamn istället! Till the reef över dagen. Ska bli spännande då jag aldrig var på badhotellet innan det gjordes om ens. Dessutom tror jag Linnéa kommer få det otroligt kul då hon älskar att bada!


 

Skolan är Snart Finito och jag inväntar betygen!


 


Övning ger färdighet!

Jag och Linnéa har väl under en veckas tid gått på toa tillsammans på morgnen och kvällen. Missat någon gång sådär. Hon på pottan å jag på toan. Ikväll inträffade det magiska. Linnéa kissade på pottan för första gången och jag är SÅ STOLT!!! Melodinspelade och Linnéa tyckte att det var jättespännande!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄTTESKOJ Tycker jag!

Vad hade jag mer på hjärtat ikväll? Jo en ny säsong av Paradise Hotell Danmark har börjat. Satt samma tid förra året och följde det på datorn! SHIT. Då var jag gravid. Tiden går så fort....


Bytet!

Lägenhetsbytet blir av o i mitten på juli bär flyttlasset av till nästa gård! Ska bli såååå skönt att få det större. Det är alltså en 5:a vi fått vilket kommer betyda att Linnéa och Olivia får ett sovrum, ett lekrum, vi får ett stort å fint sovrum(!!!)och så får vi ett arbetsrum/gästrum! Inte så skoj för gästerna att gå upp klockan sju för att de måste SOVA på soffan! Näpp vi fixar ett eget rum te dom! Ska bli skönt!

Idag var vi å fixa pass, ska lägga upp bilderna här om en vecka så får ni se hur söta mina trollungar blev ! Haha!. 95 nummer före oss till kassan. YES! Eller inte....Till slut kom vi fram med en Olivia som började bli hungrig och tyckte det var jättevarmt och en Linnéa som tyckte att allt bara var jobbigt och trött som dessutom ålade på golvet...Yiho liksom...men två pass blev det iaf å en aning rånade också. 800! Sinnes...men slår man sedan ut det på fem år blire inte så mkt!

Nä! Nu får jag sätta igång med plugget!


Garttis Olivia åtta månader!

Idag blir Olivia åtta månader. Om fyra månader äre ett års kalas! Är det inte helt sjukt? Hon är snart ett, mammas lilla bebis!!!! Det är mycket rologt att följa dom, när dom växer Å blir stora MEN måste det gå så fort???????????????????! Over n out. Mami

Hallå i stugan!

Sådär, nu har jag lite tid till övers då det är min morgon att gå upp tidigt... Har som vanligt jättemycket att göra i skolan, men snart är det över för ett tag å sommarlov i ca två månader. Linnea kommer dock vara på dagis mellan 9-14 varje dag. Det behöver hon, självklart kommer hon få vara hemma när jag har Planer på att göra utflykter vilket säkert kommer att ske rätt sÅ ofta om vädret tillåter. Vi får hoppas att vi får en fin sommar med mycket utomhuslek... Nu är det mycket som står på schemat.. Nästa helg åker vi till köpenhamn, till en väldigt fin vän från gymnasiet, det är tre år sen (!!!) som vi tog studenten. Tiden går ju sjukt fort, Linnea låg i magen å jag låg hemma i sängen å spydde på studenten! Om det var värt det?? OM det var!!!!!!! Mina stora tjej inne på tredje året. Vilket fall, helgen efter är det midsommar å då kommer de gäster till mamma å pappa, släktingar! Så då blir det att umgås där. Å självklart midsommar dans!!! Får se om jag får till en krans till Linnea! å helgen efter det så är det släktträff i värmland som mamma, min moster, Emma å jag ska åka på! Vi ska åka buss tåg dit så det blir ett litet äventyr! Nu pratar vi juli .. Förmodligen ett par veckor senare så blir det flytt för oss, till en större lägenhet! Är bara fam. Bostäder vi ska få klartecken från! Sedan ska vi till finland! Flyga med trollungarna! Det blir spännande! Sedan är det Polen för mig å Erik! Kryssning! Spännande! Det är våran sommar! Vad ska ni göra? Over n out. Mami